Nedsat pris! Fødevarer og kvalitet: råvarer og forarbejdning Forstør
Kategorier / sektioner:

Fødevarer og kvalitet: råvarer og forarbejdning (Bog, Hardback)

Forlag: Nyt Teknisk Forlag
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 573
Dato for udgivelse: 30-6-2010
Udgivelse: 2. udgave, 2010.
Redaktion: Lise Justesen, Ulla Uebel, Karin Østergaard
ISBN-13: 9788757127133
Produkt type: Bog
Bidragyder: Gitte Gross m.fl.
Illustrationsangivelser: ill. i farver
Tegner: Dorthe Møller
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2007
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 2

3 - 8 hverdage

578,15 kr

-7.5%

Vejl. pris: 625,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Ny gennemarbejdet, opdateret og revideret anden udgave!
Bogens primære formål er at sætte læseren i stand til at kunne kvalitetsvurdere fødevarer og at gøre sig tanker om, hvad fødevarekvalitet er og hvilke parametre, der er væsentlige for at kunne kvalitetsvurdere fødevarer.
De forskellige fødevaregrupper kød, fisk, mejeriprodukter etc. gennemgås ud fra en funktionel, ernæringsmæssig, sensorisk, hygiejnisk og holdbarhedsmæssig synsvinkel, både som råvarer og som forarbejdede produkter.
Fødevarer og kvalitet – råvarer og forarbejdning er grundbogen for professionsbachelor i ernæring og sundhed samt ernæringsteknologer og fødevareteknologer og kan desuden anvendes som lærebog i efteruddannelsesforløb, fx for laboranter, akademigastronomer og på diplomuddannelserne.
Fødevarebranchen vil desuden have stor glæde af bogen – også som opslagsværk.
Illustrationsmaterialet fra bogen er her stillet til rådighed til undervisere og studerende, til brug fx som overhead, via projektor eller elektronisk tavle.
Ophavsretten tilhører Erhvervsskolernes Forlag. Kommerciel udnyttelse og anden brug af illustrationerne end den tilsigtede er ulovlig.
Illustrationerne ligger i pdf-format, så du kan fremvise dem på fx storskærm eller med projektor.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Fødevarer og kvalitet: råvarer og forarbejdning

Fødevarer og kvalitet: råvarer og forarbejdning