Nedsat pris! Følelsernes intelligens Forstør
Kategorier / sektioner:

Følelsernes intelligens (Bog, Hæftet)

Af: Daniel Goleman

Forlag: Gyldendal Business
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 464
Dato for udgivelse: 14-3-2005
Udgivelse: 1. udgave, 1997.
Oversætter: Torben Nilsson, Flemming Bindslev
ISBN-13: 9788721005139
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: tegningen af hjernen af Roberto Osti
Illustrationsangivelser: ill.
Tegner: Roberto Osti
Originaltitel: Emotional intelligence
År for denne udgave: 1997
Første udgivelsesår: 1997
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 26

2 - 5 hverdage

310,00 kr

-22.5%

Vejl. pris: 400,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Hvad betyder vores IK?

Daniel Goleman
gør op med den gængse opfattelse af, hvor afgørende vores IK er. Bogen er blevet til på grundlag af mange års undersøgelser, og Goleman beskriver, hvad det er, der spiller ind, når nogle mennesker med en høj IK roder med deres liv, mens andre med en mere ydmyg IK klarer tilværelsen med bravur.
Han understreger betydningen af følelsesmæssig intelligens, som hviler på kvaliteter som selverkendelse og selvbeherskelse, vedholdenhed, flid og motivation, indlevelsesevne og situationsfornemmelse. Disse kvaliteter er betegnende for mennesker, der udmærker sig i tilværelsen, hvis nære forhold fungerer, og som arbejdsmæssigt klarer sig suverænt. Disse personer er kendetegnet ved selvstændighed og selvdisciplin, næstekærlighed og medfølelse - basale evner, som er nødvendige, hvis vores samfund skal blomstre.
Goleman påviser, at mangel på følelsesmæssig intelligens medfører personlige omkostninger som f.eks. problemer med partnere, forældrerolle og psykisk sundhed. Han gør opmærksom på vigtigheden af, at vi styrker vores børns følelsesmæssige intelligens gennem deres opvækst, og han giver detaljeret viden om, hvordan vi på bedste vis kan anvende denne nye indsigt. 
Følelsernes intelligens (Emotional Intelligence) udkom i USA i 1995 og lå straks efter på toppen af bestsellerlisterne. Den er nu oversat til adskillige sprog og markerer sig overalt som en af vor tids vigtigste bøger inden for nyere psykologisk forskning.
Daniel Goleman, Ph.D., journalist og forfatter, skriver bl.a. om adfærds- og hjerneforskning i The New York Times. Han er tidligere chefredaktør på Psychology Today.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Følelsernes intelligens

Følelsernes intelligens

Kunder, der købte denne vare, købte også