Før vi har set os omkring Forstør
Kategorier / sektioner:

Før vi har set os omkring (Bog, Hæftet)

Af: Mads Mygind

Forlag: Edition After Hand
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 45
Dato for udgivelse: 4-2-2011
Udgivelse: 1. udgave, 2011.
ISBN-13: 9788787489836
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Mathias Kokholm
Originaltitel: Før vi har set os omkring
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

120,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Før vi har set os omkring er digteren Mads Myginds debut i bogform. Han udgav sidste år en pamflet i Edition After Hand serien med titlen Tilbage er et sart pulver af oprør, som blev lanceret på Roskilde Festivalen.
Før vi har set os omkring falder i tre dele, tre tempier; [1] en række rastløse, afprøvende og kritiske digte, [2] tre frenetiske, aggressive og hastige langdigte, [3] en række mere søgende og overvejende digte.
Mads Mygind skriver hverken op eller ned, men ligeud i én strøm, hele tiden i bevægelse, fra forskellige positioner og udsagn. Det meste kan prøves af her, transformeres og opløses i sig selv - et ´nomadisk centrum´. Ind imellem er der ophold ved poetiske billeder, en tøvende eftertænksomhed, og så af sted igen. Et aspekt som tilsvarende gør sig gældende i den lydlige side af sagen. Der er tempo, til tider pågående og hektisk, ophold i gentagelser og punkterende linjebrud, men afgjort en særlig lydlig bevidsthed, en rytme og en klang, som inkorporerer et lydbillede fra den konkrete samtidige omverden.
Digtsamlingen som hele kredser om tre spor (og det imellem); et politisk (kritisk), et poetisk (sprogreflekterende), et privat (personligt). 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Før vi har set os omkring

Før vi har set os omkring