Nedsat pris! Folk Forstør
Kategorier / sektioner:

Folk (Bog, Hæftet)

Af: Knud Hjortø

Forlag: Saga
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 274
Dato for udgivelse: 24-11-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
ISBN-13: 9788711883495
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Forlaget skriver: Print On Demand - forvent længere leveringstid

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
217,45 kr
epub
34,40 kr
zip_mp3
60,70 kr

217,45 kr

-13%

Vejl. pris: 249,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

"Danmark har mange provinsbyer og hver har sin forfatter. Men i litteraturen har Hjortø gjort disse provinsbyer til én. Det er denne hans skildrings almengyldighed, der gør "Folk" klassisk." – Jørgen Bukdahl
Knud Hjortø tager os med til en sjællandsk provinsby, der med sin småborgerlighed og evindelige sladder synes at repræsentere enhver provinsby på godt og ondt. Alle mulige forskellige typer lever side om side, men én person er dog for forskellig fra de andre til at kunne tolereres. Byens borgere rotter sig sammen mod den radikale og moderne indstillede lærer Hørslev, der nu kommer til at mærke småborgerligheden hos det selvgode folk på egen krop.
Den danske forfatter Knud Hjortø (1869-1931) blev født ind i en bondeslægt, men begyndte tidligt at dyrke sin interesse for kultur og litteratur. Han studerede filologi, boede et par år i Paris og blev senere lærer på seminariet i Vordingborg. Han debuterede som forfatter med bogen "Syner" i 1899, som fulgtes op af en lang række romaner og novellesamlinger. Selvom Knud Hjortø ikke opnåede stor berømmelse på sin egen tid, er hans bøger senere blev bredt anerkendt for deres udprægede originalitet og spændende menneskeskildringer.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Folk

Folk