Nedsat pris! Folk Forstør
Kategorier / sektioner:

Folk (Bog, Hæftet)

Af: Kristian Massey Møller

Forlag: Mellemgaard
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 199
Dato for udgivelse: 3-6-2011
Udgivelse: 1. udgave, 2011.
Redaktion: Rikke Thorslund Madsen
ISBN-13: 9788792622457
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Meluna Skov Kragelund
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Forlaget skriver: Forventes at udkomme i uge 22

150,25 kr

-24.5%

Vejl. pris: 199,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Folk er et kompakt hverdagsdrama om familiers liv og indbyrdes skæbner i et lille vestjysk samfund, der udspiller sig over syv dage under OL i München i 1972.
To helt unge skolekærester, Anny og Torben, er løbet hjemmefra, fordi Torben har det skidt hjemme. Det lille samfund mærkes af dette samt af de tragiske begivenheder i München og den forestående afstemning om medlemskabet af EF, og hver har deres holdninger til det hele. Samtidig har alle deres at slås med - de voksne har dagligdagens gøremål, arbejde, konflikter og affærer, de unge deres pligter, skolegang og fritid med mobberier, hierarkier og magtkampe. Gennem hyppige karakter- og synsvinkelskift flettes mennesker sammen i et tidsbillede, der især skildrer unge skolebørns kamp med identitet og splittelse samt deres forsøg på at finde sig til rette i en verden fuld af afvisninger og stridigheder.
***
Om forfatteren:
Kristian Massey Møller
Vestjyde med irsk-engelske rødder, født 1960. Uddannet historiker, i mange år højskolelærer, idag præst i Stevns Valgmenighed - med udsendelser til Kosovo og Afghanistan som feltpræst.
Debutterede i 1990 med selvbiografien Indædt. Har siden udgivet anmelderroste romaner som Den yderste strand, Cellofan, Den syriske garage og Stille bøn i Helmand.
Kristian Massy Møller er debattør, fortæller og populær foredragsholder - om bl.a. krigen i Afghanistan. Har på P1 fortalt en række skæbnehistorier, blandt andet har han i programmet 'Mennesker og Tro' fortalt om tabet af sin søn.
***
Flaptekster:
Året er 1972. I den store verden rammer terroren OL i München og forude venter EF-afstemningen. I den lille verden følger folk med - dog i nogle nogle dage afbrudt af, at to børn stikker af.
folk fortæller den medrivende historie om børns og voksnes indbyrdes liv i et univers med både kærlighed og svig.
***
Om Den syriske garage
»Et smukt og levende sprog blottet for nykker, som i sig selv gør bogen en nydelse at læse. En glimrende bog om sindstilstande i splittede sjæle, som der kun bliver flere af i disse år.«
- Morten Beiter, Berlingske Tidende
Om Stille Bøn i Helmand
»Stilen er mættet, nøgtern og kortfattet. Ind imellem kan der ligefrem gå Hemingway i den. Ingen overflødigheder, intet føleri. Men indlevelse - i den grad indlevelse i soldaternes uafbrudt pressede situation og deres reaktioner på den. De daglige vilkår kommer tæt på, skildres konkret og direkte.«
- Claus Grymer, Kristeligt Dagblad

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Folk

Folk