Nedsat pris! For smuk til at gå i hestesko Forstør
Kategorier / sektioner:

For smuk til at gå i hestesko (Bog, Hæftet)

Af: Preben Fabricius Olsen

Forlag: Mellemgaard
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 249
Dato for udgivelse: 13-11-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Redaktion: Julie H. Hansen
ISBN-13: 9788793395107
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Susanne Skovmøller
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
150,95 kr
epub
62,55 kr
zip_mp3
81,15 kr

150,95 kr

-24.5%

Vejl. pris: 199,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

For smuk til at gå i hestesko er en fortælling om venskabet mellem den anarkistiske Henry og den regelrette Toke.

1960'ernes eksperimenter med stoffer og oprør mod autoriteterne kommer til at præge de sidste år af drengenes skolegang og får store konsekvenser for deres identitet og personlighed, men også for deres venskab og senere skæbne. Fyrre år efter, i anden del af romanen, genfinder Henry og Toke hinanden. Mens deres efterkommere forsøger at leve op til tidens krav, er de to nu let aldrende mænd i gang med at opklare fortidens mysterier. 

For smuk til at gå i hestesko er en lun og skæv fortælling om to vidt forskellige livsforløb, men også om de værdier, der på tværs af religiøse, politiske og moralske modsætninger binder mennesker sammen.    

Uddrag af bogen
Jeg havde en følelse, som var det sidste gang, jeg ville se ham. Henry havde været en vigtig del af mit liv, men lige som den tid var ved at forsvinde og blive til skygger af noget, jeg havde ladt bag mig, syntes Henry også at forsvinde som den uovervindelige figur, jeg altid havde set op til. Jeg fornemmede pludselig på en helt anden nærværende måde, hvordan hans liv måske ville komme til at forme sig, hvordan hans stædige oprør var dømt til at mislykkedes og efterhånden lignede et socialt selvmordsforsøg. Spørgsmålet var, om han ville blive reddet eller fundet for sent.     

Om forfatteren
Preben Fabricius Olsen er kunstmaler og ufaglært arbejdskraft. Født 1954 i Romalt ved Randers Fjord. Som maler interesserer han sig for de komplementære værdier og forsøger at videreføre det samme i sine tekster. Preben Fabricius Olsen skriver ud fra egne oplevelser, som han dog gennem fiktionen prøver at gøre sandsynlige, så de bedre understøtter de nødvendige budskaber.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

For smuk til at gå i hestesko

For smuk til at gå i hestesko