Forældreavis - Hvad går kristentro ud på: oplæg til samtale
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Forældreavis - Hvad går kristentro ud på: oplæg til samtale (Bog, Hæftet, Dansk)

Forlag: Unitas Forlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 4
Dato for udgivelse: 29-8-2000
Udgivelse: 1. udgave, 2000.
Medforfattere: Jørgen Gleerup - Lars Nymark
ISBN-13: 9788775175468
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. (nogle i farver)
Ophavsangivelse: Jørgen Gleerup - Lars Nymark
År for denne udgave: 2000
Første udgivelsesår: 2000
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Levering : 3 - 8 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Hvad går kristentro ud på? er den ene af to aviser til et konfirmanforældre materiale, der består af to aviser samt en undervisningsvejledning.
Konfirmandforældre materialet er et inspirationsmateriale og en hjælp til præster eller sognemedhjælpere i arbejdet med konfirmandforældre og konfirmandforældreaftener.
Konfirmandforældreaftener har traditionelt handlet om undervisningsforløbet og dets struktur, vigtige datoer, kirkegang, "slips eller propel" ved konfirmationen, hvor mange inviterede gæster og fotografering. Alt sammen noget, der forudsætter en grundlæggende enighed om og forståelse for, hvad indholdet af konfirmationsforberedelsen går ud på. Men den præmis gælder ikke mere.
Konfirmandforældre er folkekirkemedlemmer, som gennemgående kun i ringe grad kender kirken indefra. Til gengæld kommer de til møde hos konfirmationspræsten netop på det tidspunkt i deres livsforløb, hvor børnene er ved at vokse fra dem, hvor tiden igen er der til fordybelse efter årene som "skaffedyr", "midtvejs-krisen" i det nu halvgåede liv, hvor der skal gøres regnskab, hvor fortrængte eller nye - og kritiske - eksistentielle spørgsmål stiller sig, og tanken om døden på en anderledes måde kommer på banen.
Materialet imødekommer forældrenes usikkerhed i forhold til kirken og kristendommen gennem to debatoplæg, der har overskrifterne "Gudstjenesten" og "Hvad går kristentro ud på?". Emner, der ikke kun er væsentlige i forhold til barnets konfirmantion, men også i forhold til den enkeltes livsopfattelse i al almindelighed.
Undervisningsvejledning "Livsfornyelsens sted" og forældreaviserne "Gudstjensten" og "Hvad går kristentro ud på?" købes særskilt. Bogen koster 148,- kr.

Anmeldelser (0)