Forbandede fremskridt: Portræt af en verden, hvor ny teknologi forandrer livet for milliarder af mennesker (Bog, Hæftet, Dansk)

Forfattere: Johan Moe Fejerskov, Adam Moe Fejerskov

Forlag: Gyldendal Business
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788702276091
Udgave: 1. (15-01-2020)
Oplag: 1. (15-01-2020)
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 270
Omslagsgrafiker: Sune Ehlers
Originalsprog: Dansk

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Vores digitale verden er fuld af besværlige dilemmaer og frustrerende paradokser. Sociale medier har givet undertrykte borgere en stemme i demokratiet, men også spredt propaganda og trusler i et formentlig hidtil uset omfang. Smartphones har åbnet en ny verden af viden og kultur for folk, men bliver kritiseret for at gøre brugerne ulykkelige. Droner hjælper nødhjælpsorganisationer med at skabe fremgang i skrøbelige lande, men er samtidig kilde til drab på civile i Afghanistan. De nye teknologier rummer mange muligheder, men har også vist sig at kunne skade samfundet og almindelige mennesker.

Vi ser på de fremskridt, som også er en forbandelse, fordi det hele går så stærkt, fordi udviklingen påvirker alle sider af vores liv, og fordi mennesker sjældent forstår virkningerne af det, de har fundet på, før problemerne melder sig. Bogen tager læseren i hånden, gør udviklingen konkret og klæder læseren på til at tage del i de diskussioner om tech, apps og data, som berører os alle.

Anmeldelser (0)