Nedsat pris! Forbandede kærlighed Forstør
Kategorier / sektioner:

Forbandede kærlighed (Bog, Hæftet)

Af: Colleen Hoover

Forlag: Lovebooks
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 372
Dato for udgivelse: 6-5-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
Oversætter: Laura Konradi Brodersen
ISBN-13: 9788711513095
Produkt type: Bog
Originaltitel: Ugly love
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
152,95 kr
Paperback
69,95 kr
epub
87,10 kr
zip_mp3
87,10 kr

152,95 kr

-23.5%

Vejl. pris: 199,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

En stærk, hjerteskærende og dampende hed fortælling om at komme op til overfladen og lære at elske igen, når kærligheden gør allermest ondt og synes allermest forbandet.


"Forbandede kærlighed er årets must read! Jeg elskede hvert et ord, jeg følte hvert et øjeblik, og jeg vil aldrig glemme denne historie." - Goodreads.com


Da Tate Collins møder den hemmelighedsfulde pilot Miles Archer første gang, er det langt fra kærlighed ved første blik. Det er heller ikke ligefrem venskab. Det eneste, de to har til fælles, er en ubestridelig gensidig tiltrækning, og snart indleder de et uforpligtende forhold udelukkende baseret på sex. Det burde være den perfekte ordning for dem begge, for Tate har ikke tid til at have en kæreste, og Miles er slet ikke ude efter kærlighed. Spørgsmålet er nu blot, om Tate kan overholde de to simple regler, som Miles har opstillet som eneste betingelse for deres forhold:


Spørg aldrig ind til fortiden.


Forvent ikke en fremtid.


De tror, at de kan håndtere det, men de indser begge hurtigt, at de leger med ilden. For Miles bærer på en mørk hemmelighed, som han ikke er parat til at slippe, og som tiden går, falder Tate langsomt, men sikkert for den flotte og mystiske pilot. Og pludselig er intet særlig enkelt længere.


COLLEEN HOOVER (f. 1979) er en amerikansk bestsellerforfatter. Hun har skrevet 10 romaner, hvoraf de 8 har ligget på New York Times´ bestsellerliste, og hvoraf flere har været nomineret i kategorien Best Romance i Goodreads Choice Awards. Forbandede kærlighed er hendes debut på dansk.


"Kun Colleen Hoover kan fylde så meget talent ind i én enkelt roman." - Jamie McGuire, forfatter til Beautiful Disaster-serien


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Forbandede kærlighed

Forbandede kærlighed