Forbrydelsens Kunst
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Forbrydelsens Kunst (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Sejrskild & Albrethsen

Forlag: Brændpunkt
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793383081
Udgave: 1. (16-04-2016)
Oplag: 1. (16-04-2016)
Første udgivelsesår: 2016
Indbinding: Paperback
Sideantal: 244
Omslagsgrafiker: Søren Klok
Fotograf: Per Arnesen
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Forbrydelsens Kunst er en skarptskåret psykologisk thriller, der udspiller sig i hjertet af København. Et væld af tråde samles efterhånden til en fortælling om krænkelser, kunst og kærlighed.

En række spektakulære mord og overgreb ryster den danske kulturverden. Mordene har referencer til store værker i film- og kunsthistorien. Morderen kender sine ofre, og forbrydelserne er dels hævn, dels led i et større kunstværk.Den anerkendte filminstruktør Ask Hedeman, der provokerer filmverdenen med sine nyskabende film, møder saxofonisten Donna Eriksen til en reception. Ask engagerer Donna til at deltage i den reklamefilm, han er ved at lave. Vesterbrobetjenten Bjørn Christiansen, Asks barndomsven, sættes på mordsagerne. De tre inddrages mere og mere intenst i forbrydelserne, og til sidst trækkes de alle helt ind i orkanens øje.

Anne Sejrskild og Dennis Albrethsen præsenterer med Forbrydelsens Kunst et udfordrende og anderledes bud på en storbykrimi.

Anmeldelser fra kunder

Bedømmelse 
08-05-2016

Forbrydelsens Kunst er fantastisk spændende. Man sidder på kanten af stolen under hele læsningen. Personerne er både interessante og realistiske, og man kommer til at kende dem og involvere sig i dem. Plottet i romanen er intet mindre end genialt og nytænkende. Beskrivelserne af vesterbromiljøet er både underholdende og originale og den måde kulturverdenen spiller sammen med disse er forrygende. Jeg kan klart anbefale bogen til alle, der holder af en rigtig god krimi.

Skriv en anmeldelse!

Skriv en anmeldelse

Forbrydelsens Kunst

Forbrydelsens Kunst