Forbryder Forstør
Kategorier / sektioner:

Forbryder (Bog, Paperback)

Af: Karin Slaughter

Forlag: Hr. Ferdinand
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 496
Dato for udgivelse: 3-3-2013
Udgivelse: 2. udgave, 2013.
Oversætter: Henrik Enemark Sørensen
ISBN-13: 9788792845559
Produkt type: Bog
Originaltitel: Criminal
År for denne udgave: 2013
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 2
Oplag: 2

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Paperback
69,95 kr
epub
82,50 kr
zip_mp3
126,50 kr

69,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Glæd jer - Slaughter er i topform! 
Ny fremragende Slaugter-krimi med Sara Linton og Will Trent.  
Slaughters krimi er en beretning om kærlighed, loyalitet og mord. Den strækker sig over fyrre år og omfatter to uhyggeligt ens mordsager og en god mands dybeste hemmelighed.   
Will Trent er forelsket og begynder så småt at lægge sin plagede fortid bag sig. Men så forsvinder en lokal universitetsstuderende, og Will bliver af en eller anden mærkelig grund holdt væk fra efterforskningen af sin chef, Amanda Wagner. Will kan ikke gennemskue Amandas grund, før de to i bogstavelig forstand støder sammen i et forladt børnehjem, som de begge har opsøgt af vidt forskellige grunde. Årtier tidligere - mens Wills far var fængslet for mord - var dette hans hjem. 
Fyrre år tidligere, da Amanda tog de første skridt ind i den mandsdominerede verden, der udgør Atalanta Politi Distrikt, var en af hendes første sager efterforskningen af en brutal forbrydelse, der havde fundet sted i et af byens hårdest belastede kvarterer. Amanda og hendes partner, Evelyn, var de eneste der virkede interesseret i at forbryderen blev pågrebet og anholdt.  
Nu er sagen der var indledningen på Amandas karriere pludselig dukket op til overfladen igen, flettet sammen med mysteriet om Wills fødsel og herkomst. De to ukulelige efterforskere må hver især stå ansigt til ansigt med fortidens dæmoner, hvis de vil afværge at en endnu værre rædsel slipper løs.    
Troværdige personer, intens atmosfære og fascinerende spænding - Forbryder er Slaughters hidtil stærkeste og mest bevægende bog.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Forbryder

Forbryder