Nedsat pris! Fordøj din anatomi: informative og palatable (velsmagende) opskrifter for anatomistuderende og andre nysgerrige Forstør
Kategorier / sektioner:

Fordøj din anatomi: informative og palatable (velsmagende) opskrifter for anatomistuderende og andre nysgerrige (Bog, Indbundet)

Forlag: Munksgaard
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 125
Dato for udgivelse: 25-1-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
Illustrator: Pernille Høy Malmstedt
Medforfattere: Finn Bojsen-Møller, Kaspar Krogh
ISBN-13: 9788762817449
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

169,65 kr

-13%

Vejl. pris: 195,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Fordøj din anatomi en kogebog, der forener viden om anatomi med madlavning. Når man ser grundigt på den anatomiske struktur i et stykke kød, kan man nemmere forstå, hvordan udseende, tekstur og funktion hænger sammen. Køkkenanatomi er på den måde en overset kilde til indsigt.


Bogen gennemgår indledningsvist anvendt fysik og kemi i kogekunst, smagsfysiologi og principper for køkkenhygiejne. Efterfølgende beskrives, hvordan denne viden kombineret med kendskab til biologiske materialer og struktur kan udnyttes til at opnå det bedste kulinariske resultat.


Teksten er organiseret efter forskellige udskæringer fra okse, kalv, svin og lam, og desuden behandles fjerkræ, fisk og indmad. De anatomiske strukturer og deres betydning for tilberedningen bliver forklaret, og der er rigeligt at fordybe sig i for den fagnørdede læser. Hver udskæring efterfølges af en opskrift på en velsmagende ret, der er så enkel, at den kan passe ind i ethvert studenterkøkken.


Fordøj din anatomi er skrevet for studerende og brugere af faget anatomi, fx dyrlæge-, læge-, terapeut- og idrætsstuderende, men også bare almindeligt nysgerrige. Læseren bliver i stand til at bruge viden om anatomi i dagligt professionelt virke såvel som i køkkenet.


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Fordøj din anatomi: informative og palatable (velsmagende) opskrifter for anatomistuderende og andre nysgerrige

Fordøj din anatomi: informative og palatable (velsmagende) opskrifter for anatomistuderende og andre nysgerrige

Måske kunne nedenstående have interesse

Anatomiske plakater

Se vores udvalg i Anatomiske plakater