Nedsat pris! Forelsk dig i livet – 365 gang om året
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Forelsk dig i livet – 365 gang om året (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Klement Trabolt

Forlag: Balanzz
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788799858118
Udgave: 1. (05-12-2016)
Oplag: 1. (05-12-2016)
Første udgivelsesår: 2016
Indbinding: Paperback
Sideantal: 238
Originalsprog: Dansk

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

En håndbog i lykke.                                                       


Når vi har ferie slapper vi af og her kan vi forelske os i livet igen. Men året består jo af 365 dage… Hvad så med alle de andre dage i året? Er de blot blevet til overlevelse, rutine, stress og jag?  


Forelskelse er et rigtigt godt grundlag for vores lykke og er bogens udgangspunkt: ”Når du forelsker dig i livet, ser du verden med en elskers øjne. At se med passionerede øjne vil sige, at du lægge mærke til skønheden i alting. Du vil undre dig over og se magien i hvert øjeblik. Du vil søge kærligheden hver dag, der, hvor du er,” fortæller Klement om sit budskab.     


Lyder det for godt til at være sandt? Og hvad skal der til for reelt at opnå disse ting i en travl hverdag? 

”Ønsker du livet skal være fyldt med glæde, lykke og kærlighed? Lykke er en træningssag” siger Klement. Bogen giver de redskaber, der er brug for, for netop at træne denne ”muskel”. Bogen er et træningsværktøj til at skærpe dit fokus på alt det gode og det kærlige, der er omkring dig hver dag”. 


Der er en opgave til hver uge i et helt år. Du kan begynde hvornår det passer dig på året. Begynd hellere i dag end i morgen.  


Derfor: Begynd at træn din ”lykkemuskel” fra i dag. Du skal nyde hele dit liv, også i din hverdag! ”Bogen her vil hjælpe dig og støtte dig i den proces at genopdage livet at opleve alt det skønne. Når du gør det, vil du igen forelske dig i livet,” siger Klement. Bogens opgaver bidrager til mindre stress og mere energi i hverdagen. 

Anmeldelser (0)