Nedsat pris! Forelsket i en drøm: når kærlighed bliver til besættelse Forstør
Kategorier / sektioner:

Forelsket i en drøm: når kærlighed bliver til besættelse (Bog, Hæftet)

Af: Vitha Weitemeyer

Forlag: Frydenlund
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 286
Dato for udgivelse: 29-10-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
ISBN-13: 9788771183184
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 2

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver
->Bog
Hæftet
234,05 kr
epub
195,25 kr

234,05 kr

-13%

Vejl. pris: 269,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Mængderabat

Antal Ny stk. pris Du sparer (i forhold til vejl.)
10 231,34 kr Op til 376,60 kr
20 228,65 kr Op til 807,00 kr

Beskrivelse

Nogle kvinder finder deres eksistensberettigelse i relationen til en mand, selvom parforholdet er problemfyldt og ødelæggende. Hvorfor er det så svært at give slip?
Bogen beskriver samspillet i et usundt afhængighedsforhold - og giver dig redskaberne til at give slip på den tvangsmæssige afhængighed og skabe en ny virkelighed, hvor du ved, at du fortjener kærlighed, som den du er.
Når vi møder et menneske, som vi forelsker os i, drømmer vi om alt det gode, vi gerne vil opleve og skabe sammen med den anden. Udfordringerne er vi indstillet på at tage, som de kommer. Men nogle parforhold bliver med tiden lidelsesfyldte.
Kvinder, som er besatte af et usundt kærlighedsforhold, har forelsket sig i en drøm om, hvor godt det kunne blive, hvis bare manden ville forandre sig. De er optaget af at få betydning for deres partner ved at få ham til at ændre sig for deres skyld.
Men drømmen udvikler sig til et mareridt af ydmygelse og fornedrelse. Kvinder, der lever i kaotiske, lidelsesfyldte parforhold, tilsidesætter deres egne behov for at få partnerens anerkendelse.
Det karakteristiske ved forholdene er, at den ene part har en adfærd, der skaber distance, og den anden lider under det og kæmper desperat for at overvinde afstanden. De bruger en meget stor del af deres energi på at spekulere på, hvad de mon kan gøre for at få partneren til at ændre sin adfærd, eller hvad der mon er galt med dem, siden han ikke ændrer sig af sig selv for deres skyld.
Bogen er skrevet som en håndbog med konkrete redskaber til de kvinder, der er besatte af kærlighed, men kan også bruges af terapeuter, der vil vide mere om emnet og have arbejdsmetoder til egen praksis. Forfatterens psykoterapeutiske metode bygger blandt andet på Imago-relationsteori og flere hundrede terapiforløb med klienter, der igen og igen oplever, at passionerede parforhold udvikler sig til rene mareridt af gensidig nedbrydende adfærd.
Vitha Weitemeyer er cand.psych.aut. med egen praksis. Hun har beskæftiget sig professionelt med kvinder, der er besatte af kærlighed, siden 2003 og holder også foredrag om emnet.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Forelsket i en drøm: når kærlighed bliver til besættelse

Forelsket i en drøm: når kærlighed bliver til besættelse