Nedsat pris! Forfalskninger af Delft Fajancer Forstør
Kategorier / sektioner:

Forfalskninger af Delft Fajancer (Bog, Hardback)

Af: Lars Topgaard

Forlag: Jelling
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 144
Dato for udgivelse: 25-8-2007
Udgivelse: 1. udgave, 2007.
ISBN-13: 9788792571014
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2007
Første udgivelsesår: 2009
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

5 - 10 hverdage

236,55 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Dette er forfatterens tredje bog om Delftfajancer. Den første var tobindsværket Hollandske fajancer fra Delft 1600-1850 på i alt 785 sider. Næste bog var om Hollandske og europæiske fajancer fra et provinsmuseum 1670-1790 med hovedvægten på Delftfajancer.
Dette tredje bind omhandler historisk gennemgang fra år 1000 og til i dag af tidligere tiders forfalskninger og kopier. Bogen beskriver derpå efterligninger, forfalskninger og kopier af Delftfajancer fra 1750, og der er en gennemgang af de tre forskellige kategorier, ligesom en mere detaljeret beskrivelse af markedet dengang og nu foreligger. De over 30 fajanceværksteder uden for Delft, der producerede samtidige efterligninger, er omtalt.
Bogen er rigt illustreret med fotos og uddybende forklaringer, som kan anvendes som en rettesnor og hjælp til at identificere disse eftergjorte Delftfajancer. Eftergjorte fajancer samt kopier af disse er - så vidt det har været muligt - belyst med foto af tilsvarende ægte fra Delftværkstederne.
Bogen belyser også ´Samson-fabrikken´, der var den største producent af disse - og for samlere og andre - svært gennemskuelige forfalskninger. Der er mange tips og praktiske vejledninger, så man kan undgå at erhverve en ikke-original Delftfajance. Endvidere er de indtil nu kendte efterlignede signaturer gengivet som hjælp til selvhjælp. En oversigt over de anvendte bogstavs-årstal er anført for Delftfajancer fra 1870 til 2005, samt tjeklister til brug for afsløring af falske.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Forfalskninger af Delft Fajancer

Forfalskninger af Delft Fajancer