Nedsat pris! Forklædt som normal: en opvækst med ADHD Forstør
Kategorier / sektioner:

Forklædt som normal: en opvækst med ADHD (Bog, Hæftet)

Forlag: Akademisk Forlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 268
Dato for udgivelse: 12-9-2014
Udgivelse: 1. udgave, 2014.
Medforfattere: Caroline Lilja Dam, Christina Wex
ISBN-13: 9788750044024
Produkt type: Bog
Tegner: Imperiet, Lonnie Hamborg
År for denne udgave: 2014
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 2

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

198,70 kr

-20.5%

Vejl. pris: 249,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Forklædt som normal - en opvækst med ADHD er skrevet til unge med ADHD, til familier med børn eller unge, der har sygdommen, til andre pårørende samt til pædagoger, lærere, socialrådgivere og andre professionelle, som får berøring med disse børn og unge.
Bogen følger to spor, der veksler med hinanden. I det ene fortæller Caroline Lilja - en ung kvinde, der som 17-årig blev diagnosticeret med ADHD - om episoder i sit liv, hvor sygdommer har haft afgørende betydning for udfaldet, om diagnosen og behandlingen og om at få kontrol over ADHD´en. Gennem hendes historie får læseren et levende og medrivende indblik i, hvordan ADHD føles indefra.
I det andet spor fortæller nogle af Carolines nærmeste om, hvordan de har oplevet hendes sygdom, om hvad de har lært, og om hvad de gerne ville have vidst. Her møder læseren blandt andre hendes mor, hendes tidligere kæreste og hendes nuværende samt den veninde, som hun deler lejlighed med. Desuden medvirker eksperter og professionelle, som arbejder med ADHD.
Ud over at fortælle om, hvordan ADHD opleves både inde- og udefra, viser Forklædt som normal - en opvækst med ADHD, at et barn eller en ung trods diagnosen kan få et godt liv med venner, kæreste og uddannelse, og at der er hjælp at og støtte at få.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Forklædt som normal: en opvækst med ADHD

Forklædt som normal: en opvækst med ADHD