Format - 0: elevbog/web, Evalueringshæfte Forstør
Kategorier / sektioner:

Format - 0: elevbog/web, Evalueringshæfte (Bog)

Forlag: Alinea
Sprog: Dansk
Serietitel: Format
Sideantal: 16
Dato for udgivelse: 1-8-2017
Udgivelse: 2. udgave, 2017.
Medforfattere: Janus Madsen, Alice Darville
ISBN-13: 9788723523112
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Udefineret funktion: Leane Rasmussen
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 3

2 - 5 hverdage

31,90 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Dette hæfte er et engangshæfte til undervisning i matematik i børnehaveklassen. Indholdet er udarbejdet, så det knytter sig til fornyelsen af Format 0, Elevbog/Web.
For at kunne undervise eleverne med udgangspunkt i deres aktuelle faglige niveau er det vigtigt at finde frem til, hvad de allerede kan, og hvad de har behov for at arbejde mere med. Til det formål er der udarbejdet et evalueringshæfte, som består af to korte færdighedsevalueringer til hvert kapitel i elevbogen og en begrebsevaluering til hvert andet kapitel.
Evalueringshæftet giver dig mulighed for at få et overblik over elevernes faglige niveau, og hvad der er relevant for eleverne at fordybe sig i. Format 0, Evalueringshæfte egner sig desuden godt som redskab til skole-hjem-samtaler og udarbejdelsen af elevplaner.
Evalueringshæftet består af 16 sider fordelt på to evalueringstyper:
Evaluering af færdigheder
Færdighedsevalueringerne er struktureret, så de giver et billede af elevernes faglige niveau. Med udgangspunkt heri henvises der i evalueringshæftet til, hvilke værksteder det er relevante for eleverne at fordybe sig i.
Evaluering af begreber
Begrebsevalueringerne er udformet som en kontrolleret tegniagttagelsesopgave (KTI) og består af mere åbne opgaver, der giver et indblik i elevernes begrebsforståelse.
Har du bog, har du web!
I 0. klasse kan evalueringen som noget nyt også tilgås digitalt på seriens hjemmeside. Evalueringerne rettes automatisk og henviser eleven til det værksted, som svarer til elevens niveau. Ved køb af et klassesæt af Format 0, Elevbog/Web fås et års adgang til elevdelen på seriens hjemmeside.

Vær opmærksom på, at køb af Lærervejledning/Web er en forudsætning for, at skolen kan benytte elevdelen på seriens hjemmeside.

Facitliste til evalueringshæftet findes seriens hjemmeside.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Format - 0: elevbog/web, Evalueringshæfte

Format - 0: elevbog/web, Evalueringshæfte