Nedsat pris! Forråelse Forstør
Kategorier / sektioner:

Forråelse (Bog, Hæftet)

Af: Erik Djernæs Hansen

Forlag: Siesta
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 284
Dato for udgivelse: 13-12-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
ISBN-13: 9788793196438
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Kasia Zuzanna Petersen
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver
->Bog
Hæftet
198,70 kr

198,70 kr

-20.5%

Vejl. pris: 249,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

En spændingsfyldt og samfundsrelevant politiroman med stof til eftertanke     
Da 23-årige Allan Schleppegrell får brevet fra Rigspolitichefen med beskeden om, at han er optaget på Politiskolen i København, går en drøm i opfyldelse, og sammen med kæresten, Helle, flytter han fra barndomsbyen, Århus, til en lille lejlighed på Nørrebro. Allan er sikker på, at han er havnet på rette hylde, og selvom han jævnligt bekymres over sin lave højde og manglende fysik, får det ham ikke til at opgive tanken om at blive den perfekte politibetjent.   
På den travle, københavnske politistation Station Charlie, hvor ludere,  narkohandlere og storbyens druk og slagsmål er en del af hverdagen, støder han ind i en af stationens barske og garvede betjente, og det bliver et møde, som for alvor planter tvivlen i ham - har han overhovedet det, der skal til for at klare sig som politibetjent? I jagten på svar tvinges han ud i et opgør med en smertefuld fortid, og hans søgen på klarhed kulminerer først, da en formodet narkohandler dør under en voldsom anholdelse, og Allan må gøre op med sig selv - hvor langt er han villig til at gå for at blive den perfekte betjent. 
Forråelse er politiassistent og underviser på Politiskolen Erik Djernæs Hansens debutroman og skrevet ud fra ønsket om at flette en god historie ind i en væsentlig problemstilling - risikoen for forråelse, når man tildeles magtbeføjelser over andres liv. Såvel handling som bogens karakterer er fiktion. 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Forråelse

Forråelse