Forretningsdansk
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Forretningsdansk (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Susanne Søs Saltzstein

Forlag: Alfabeta
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788763602037
Udgave: 1. (09-10-2006)
Oplag: 5. (30-04-2020)
Første udgivelsesår: 2006
Serie: Forretningsdansk
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 120
Originalsprog: Dansk

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Forretningsdansk er målrettet til danskundervisning af forretningsfolk I bogen følger vi en dansk virksomhed fra afdeling til afdeling. Vi begynder i receptionen og bevæger os gennem bogholderi, salg, indkøb, marketing og it m.m. Vi deltager i møder, frokostsamtaler og en enkelt ansættelsessamtale i firmaet Alfa Card, som er opdigtet til formålet, men som til forveksling ligner en hvilken som helst virksomhed i Danmark.

Målet er at give udenlandske forretningsfolk i danske virksomheder et ordforråd, der svarer til det behov, de har i deres virke på danske arbejdspladser. Men derudover er tekster og dialoger suppleret af en række opgaver, hvor man kan arbejde med nogle af de dele af det danske sprog, som stadig driller, selv om man har fået et godt greb om hverdagsdansk.

Forretningsdansk er skrevet af Susanne Saltzstein, som grundlagde sprogskolen Teach Train i 1997. Hun har undervist i dansk i mere end 11 år, herunder mange forretningsfolk. Forretningsdansk er en videreudvikling af tekster, som hun i sin tid skrev til brug for Teach Train's forretningskunder. Tekster, der er gennemprøvet i samarbejde med Teach Train's kursister og bearbejdet i samarbejde med folk fra den danske forretningsverden.    

Bogens niveau svarer til pre-intermediate til advanced/DU3, modul 4-5-6. Den kan bruges til selvstudier såvel som til undervisning med en sproglærer.

Anmeldelser (0)