Forskeres fornemmelse for forretning: Beretning om Configits vej fra forskning til global forretningsmæssig succes
Kategorier / sektioner:

Forskeres fornemmelse for forretning: Beretning om Configits vej fra forskning til global forretningsmæssig succes (Hæftet, Dansk)

Af: Lars Ludvigsen

Forlag: Forlaget IIB
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788799844104
Udgave: 1. (02-01-2015)
Oplag: 1. (02-01-2015)
Første udgivelsesår: 2015
Indbinding: Hæftet
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Forskeres Fornemmelse for Forretning er en beretning om virksomheden Configits vej fra forskning til global forretningsmæssig succes.

Configit er en dansk vækstvirksomhed grundlagt af forskere. Medarbejdernes viden og software er så original, at virksomheden har skabt sin egen kategori uden nogen særlig konkurrence. Selv ikke de største børsnoterede aktører på det globale marked for forretningssoftware kan matche den danske virksomhed.

Hemmeligheden bag denne succes er en intelligent mixet cocktail af ingredienserne talent, kapital og strategi.

Udover en åben gennemgang af Configits udvikling fra etablering til succes og de problemer grundlæggerne stødte på undervejs, herunder to truende konkurser, indeholder bogen overvejelser over, hvordan Danmark kan skabe en verdensledende softwarevirksomhed i stedet for at sælge fra, så snart der er udsigt til en milliard eller to til investorerne. Det sker gennem samtaler med en lang række eksperter fra IT-miljøet, forskningsinstitutioner, investorer og strategiske rådgivere.

Forskeres Fornemmelse for Forretning er både en case om en dansk iværksættersucces og et debatindlæg om hvordan der skabes bæredygtig og samfundsmæssig økonomisk vækst inden for et af Danmarks oversete kompetenceområder - forretningssoftware - ved at satse langsigtet og benhårdt på den rigtige kreative klasse, altså de dygtigste forskere med kommerciel forstand lagt oven på deres teknologiske ekspertise.  

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Forskeres fornemmelse for forretning: Beretning om Configits vej fra forskning til global forretningsmæssig succes

Forskeres fornemmelse for forretning: Beretning om Configits vej fra forskning til global forretningsmæssig succes