Nedsat pris! Forskning i sundhed - 2. udgave
Kategorier / sektioner:

Forskning i sundhed - 2. udgave (Hardback, Dansk)

Af: Jesper Krogh & Francis Thomsen

Forlag: FADL's Forlag
Format: Hardback
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788777498794
Udgave: 2. (28-09-2018)
Oplag: 1. (28-09-2018)
Første udgivelsesår: 2014
Indbinding: Hardback
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Forskning i sundhed er en guide til alle, der ønsker at forske inden for det sundhedsvidenskabelige fagområde. 


Denne gennemreviderede 2. udgave har fået to helt nye kapitler om evidens og studiedesigns samt om litteratur-søgning og bibliometri. Desuden indeholder bogen praktiske redskaber til udarbejdelse af videnskabelige protokoller, fondssøgning, artikler og foredrag  en introduktion til biostatistik og kritisk læsning af videnskabelig litteratur. 


Bogen kan med fordel anvendes i forbindelse med påbegyndelse af forskningsprojekter på alle niveauer, såsom ph.d.-projekter, bachelor- og kandidatopgaver, prægraduate forskningsårsprojekter samt andre større eller mindre forskningsprojekter. 


Bogen henvender sig til studerende og kandidater fra de sundhedsvidenskabelige uddannelser, især personer med baggrund inden for medicin, folkesundhedsvidenskab, odontologi, farmaci, humanbiologi og den sundhedsfaglige kandidatuddannelse. 


Jesper Krogh er dr.med. Han har beskæftiget sig med klinisk og epidemiologisk forskning i depression samt hypofyse- og binyresygdomme. Han har undervist på præ- og postgraduate kurser inden for medicinsk forskningsmetode og statistik. Han er 1. reservelæge som led i hoveduddannelsen til speciallæge i endokrinologi.  Simon 


Francis Thomsen er dr.med., ph.d. og professor i medicinsk forskningsmetodologi ved Biomedicinsk Institut, Københavns Universitet. Han er speciallæge i dermato-venerologi og ledende overlæge ved Dermato-Venerologisk Afdeling og Videncenter for Sårheling på Bispebjerg Hospital.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Forskning i sundhed - 2. udgave

Forskning i sundhed - 2. udgave