Nedsat pris! Forskningens Verden: Prydhave, Nyttehave, Vildnis Forstør
Kategorier / sektioner:

Forskningens Verden: Prydhave, Nyttehave, Vildnis (Bog, Indbundet)

Af: Peder Olesen Larsen

Forlag: Aarhus Universitetsforlag
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 384
Dato for udgivelse: 27-8-2003
Udgivelse: 1. udgave, 2003.
ISBN-13: 9788772889603
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2003
Første udgivelsesår: 2003
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

259,25 kr

-13%

Vejl. pris: 298,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Forskningens verden kan sammenlignes med en have. En have som haver er flest. Med blomster og ukrudt, nogle dele mere vejplejede end andre. Forskningens Verden har som mål at give indsigt i denne spændende verden.
Forskningens Verden handler om al videnskab. Bogen giver en fuldstændig beskrivelse af forskningsverdenen og sætter spørgsmålstegn ved meget af det, som tages for givet af de fleste forskere. Det gælder blandt andet forskernes selvforståelse, forskningsfrihed og forskernes pligter, det økonomiske udbytte af forskning, forholdet mellem forskning og uddannelse, forskningens selvforvaltning og peer review. Samtidig er forskningens verden under stadig forandring. Forskningens verden er en del af samfundet, forskningen kan bruges og bliver brugt. Forskningens verden er en verden, som skal yde.
Bogen går i dybden og tager fat på de svære spørgsmål, som de fleste går udenom. Den er skrevet på et letlæst dansk. Den er nødvendig læsning for alle med ansvar for beslutninger i og om forskningen. I en tid, hvor forskningen er kommet højt på dagsordenen, er den vigtig for alle, som interesserer sig for forskningen, vil have at vide, hvad der foregår og vil følge med i og blande sig i diskussionen om forskningen.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Forskningens Verden: Prydhave, Nyttehave, Vildnis

Forskningens Verden: Prydhave, Nyttehave, Vildnis