Nedsat pris! Forskningsmetode i praksis: Projektorienteret videnskabsteori og forskningsmetodik
Kategorier / sektioner:

Forskningsmetode i praksis: Projektorienteret videnskabsteori og forskningsmetodik (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Jens Thisted

Forlag: Munksgaard
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788762814875
Udgave: 2. (05-01-2018)
Oplag: 2. (12-04-2019)
Første udgivelsesår: 2010
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 296
Illustrationer: Ja
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
304,50 kr

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Dette er 2. udgave af FORSKNINGSMETODE I PRAKSIS, der anvendes som grundbog i forskningsmetode på mange uddannelser. Bogen viser den tætte sammenhæng mellem videnskabsteori og forskningsmetodik, og 2. udgave er blevet skærpet i forhold til det videnskabsteoretiske og det praktisk videnskabelige arbejde. Den praktiske anvendelighed er også blevet styrket med flere anvisninger, eksempler og modeller, som demonstrer, hvordan man kan udvikle og gennemføre egne forskningsprojekter.

Bogen beskriver, hvilke metoder og fremgangsmåder der findes inden for videnskabens verden. Den gennemgår centrale begreber inden for både den natur- og humanvidenskabelige tradition, og læseren får et detaljeret indblik i kvantitative og kvalitative principper. Der stilles også skarpt på forskningens mere basale sider og de redskaber, man har brug for, når man skal begrunde sine metodiske valg i teoretiske og empiriske projekter.

FORSKNINGSMETODE I PRAKSIS henvender sig til alle, der arbejder med forskningsmetodik. Den er især relevant for studerende og undervisere inden for sygepleje, fysioterapi og ergoterapi. Andre professionsuddannelser kan også have stor gavn af den, fx jordemødre, radiografer, lærere, pædagoger og studerende inden for ernæring og sundhed.

Eksempelmaterialet er især hentet fra en sundhedsfaglig kontekst, og bogen kan bruges i alt fra analyser og rapporter til opgaver, bachelorprojekter og større forskningsprojekter.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Forskningsmetode i praksis: Projektorienteret videnskabsteori og forskningsmetodik

Forskningsmetode i praksis: Projektorienteret videnskabsteori og forskningsmetodik