Nedsat pris! Forstå dine medarbejdere: Succes med forandringer er ikke et uheld Forstør
Kategorier / sektioner:

Forstå dine medarbejdere: Succes med forandringer er ikke et uheld (Bog, Hæftet)

Af: Tina Pakula

Forlag: Trykværket
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 200
Dato for udgivelse: 29-3-2019
Udgivelse: 1. udgave, 2019.
ISBN-13: 9788793709287
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Kirsten Heuch Hansen
Forord: Rikke Hertz
År for denne udgave: 2019
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
248,15 kr
epub
199,40 kr

248,15 kr

-17%

Vejl. pris: 299,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

”Forandring handler om at forstå dem, der skal forandres” har Rikke Hertz, spirituel erhvervs- og organisationsrådgiver, udtalt efter at have læst bogen ”Forstå dine medarbejdere. Succes med forandringer er ikke et uheld”.   
”På trods af mange års fokus på forandringsledelse, oplever mange virksomheder fortsat at op imod 70% af deres forandringstiltag ikke lander som planlagt,” siger forfatteren til bogen, Tina Pakula, der selv har oplevet mange forandringer gennem mere end 20 år i en stor nordisk forsikringskoncern.   
Bogen er en ny fagbog til alle mellemledere. ”Der er kommet meget ny hjerneforskning til de seneste år, og al den nye viden skal vi udnytte. Samtidig viser undersøgelser, at danskerne i stigende grad er udfordret på deres mentale sundhed, og at stress og symptomer på depression, angst og søvnløshed er steget voldsomt de senere år. Disse udfordringer skal virksomhederne også tage højde for, hvis de vil skabe resultater for fremtiden,” mener Tina Pakula.   
En praktisk guide Med udgangspunkt i en nyudviklet forandringsmodel, DASE-modellen, er bogen en praktisk guide til, hvordan ledere skaber forandringsledelse på topniveau. Gennem mere end 50 eksempler og værktøjer bliver lederne klædt på med de kompetencer, som i dag er nødvendige for at lykkes som forandringsleder.  
”Meget forandringsledelse foregår i dag ud fra teorier og forandringsmodeller, som blev udviklet tilbage i 90’erne, f.eks. brugen af ’brændende platform’”, siger Tina Pakula og fastslår: ”Medarbejdere vil gerne forandringer, men mange ledere mangler dybtgående forståelse for deres medarbejdere. Det er derfor ikke forandringerne, der er problemet, men måden de håndteres på.”  

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Forstå dine medarbejdere: Succes med forandringer er ikke et uheld

Forstå dine medarbejdere: Succes med forandringer er ikke et uheld