Nedsat pris! Forstanderinden har magten: roman Forstør
Kategorier / sektioner:

Forstanderinden har magten: roman (Bog, Paperback)

Af: Finn Wilkens

Forlag: forlaget uhrskov
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Serietitel: Efterskoleliv
Sideantal: 261
Dato for udgivelse: 20-10-2009
Udgivelse: 1. udgave, 2009.
Nr. i serien: Bind: 2,
ISBN-13: 9788792268327
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Anne Charlotte Mouret - Omslagsillustrator: Anne Charlotte Mouret
År for denne udgave: 2009
Første udgivelsesår: 2009
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

174,00 kr

-13%

Vejl. pris: 200,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Sjældent er en debutforfatter i stand til at levere en trilogi, men det er tilfældet med Finn Wilkens med trilogien Efterskoleliv.
Ikke siden Det forsømte forår er et dansk skolemiljø beskrevet så levende, præcist, sjovt og eftertænksomt som i dette tre-binds værk. Flere hundredtusinde unge danskere har prøvet efterskolelivet og vil nikke genkendende til episoderne.
Bøgerne er en meget præcis og detaljeret beskrivelse af miljøet, og tiden i de tidlige 70´ere, hvilket gør romanerne til et unikt tidsbillede. Romanen henvender sig således ikke kun til en stor skare af yngre mennesker, men vil også finde sine læsere blandt de lidt ældre, der kan huske tiden efter ungdomsoprøret. Man behøver ikke at have kendskab til efterskolen for at læse bøgerne.
En helt igennem unik førstegangsudgivelse af Finn Wilkens, der tydeligt gennem historierne afslører et meget indgående kendskab til efterskolemiljøet og de tanker, der optager såvel elever som lærere og andre til efterskolelivet knyttede personer.
Efterskolen er fascinerende med love, regler og kultur næsten uafhængigt af det store samfund udenfor. Bliver man ansat på en efterskole, kaster man sig ud i en tilværelse med spændende, sjove og utilpassede elever - tilsæt dertil en portion intriger, dårlige samarbejdsforhold og romancer, så har man en cocktail af den spændende slags. Når man som forfatteren her får hele dette mix til at gå op i en højere enhed får man en spændende og meget læseværdig bog.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Forstanderinden har magten: roman

Forstanderinden har magten: roman