Nedsat pris! Forsvar for Martha: roman Forstør
Kategorier / sektioner:

Forsvar for Martha: roman (Bog, Indbundet)

Af: Linda Lassen

Forlag: Hovedland
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 422
Dato for udgivelse: 1-10-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
ISBN-13: 9788770705479
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

213,25 kr

-21%

Vejl. pris: 269,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Linda Lassens Forsvar for Martha er en moderne, historisk roman om Martha, der er glad og nygift, da vi møder hende i 1910 som kone på en ganske lille gård, i nærheden af Espe på Fyn, stolt over at der står "gårdmand" i folkeregisteret.
Veninden Lily har gået på højskole og har mange meninger, og med tiden bliver det sværere for Martha at lytte til veninden, der har energi til at være med i husmandsforeningen og til at læse romaner og kloge bøger om børneopdragelse.
Da de to veninder sammen er taget med toget til Ringe for at høre Thit Jensen tale om "frivilligt moderskab", brister det for Martha, som efterhånden har 12 børn hjemme på den lille vaklende bedrift.
Linda Lassens Forsvar for Martha er en psykologisk-realistisk, men også poetisk roman om en kvinde og mor, om dengang Danmark tog de første lange skridt til at blive moderne. Udenfor den indelukkede lilleverden hører vi om oprør i Nakskov, om kvindesag og om Socialdemokratiets fremgang. Farligere og tættere på familien er sindssygehospitalet i Middelfart, der indfører "moderne" metoder, mens tyskerne og besættelsen danner bagtæppet for sidste årti.
Den verden Linda Lassen skildrer er Marthas og de helt almindelige kvinders verden, Hun er ikke nogen foregangskvinde, men det er hende der har lagt krop til det moderne Danmark.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Forsvar for Martha: roman

Forsvar for Martha: roman