Fortabt i Mig (Hæftet, Dansk)

Af: L. Sherman

Forlag: Forlaget Nelumbo
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788794007016
Udgave: 1. (05-06-2020)
Oplag: 1. (05-06-2020)
Første udgivelsesår: 2020
Serie: Fortabt i Aarhus
Indbinding: Hæftet
Originaltitel: Fortabt i Mig
Omslagsgrafiker: Rikke Ella Andrup
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
138,90 kr
166,00 kr
215,80 kr

Status : Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Alle har en historie. Der er altid en årsag til, at en person handler, som han eller hun gør. Sådan er det også, selvom om handlingen kan virke dybt irrationel på os, der er vidner til den.

Dette er Mettes historie. Vi har mødt Mette Langer, som er underviser på Aarhus Universitet, i de tre foregående bøger. Mette har et behov for at dominere og vinde de unge mænds affektion. Hun forsøgte at sætte en kæp i hjulet for først Katrine og Jasper i Fortabt i Dig og dernæst i Fortabt i Os, hvor hun allerede havde fået lokket Thomas i nettet. Hendes handlinger får endelig en konsekvens.

Lige præcis der starter vores Mette-historie. Hun er sendt væk fra universitet og befinder sig i Paris. Vi skal på et sandt detektivarbejde ind i Mettes sjæl for at forstå, hvorfor hun gør, som hun gør. Store dele af Mettes liv foregår ubevidst, og det er der en grund til. I Paris møder hun en karismatisk skotte, der er forfatter og en del ældre end de fyre, hun normalt besnærer. Turen tager os fra Aarhus til Paris og til Skotland.

Dette er min historie ind i det komplicerede menneske, der er et produkt af sig selv, sin opvækst, og de mennesker, der har formet det.

Dette er femte og sidste bind i Fortabt i #aarhus serien.

Anmeldelser (0)