Fortabt i skolen: hvorfor det er så svært at hjælpe børn med adfærdsmæssige udfordringer, og hvordan vi kan gøre noget ved problemet (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Ross W. Greene

Forlag: Pressto
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 335
Dato for udgivelse: 30-4-2015
Udgivelse: 2. udgave, 2015.
Oversætter: Bjarke Larsen
ISBN-13: 9788790333522
Produkt type: Bog
Originaltitel: Lost at school
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 2
Oplag: 1

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Børn med udfordrende adfærd fylder stadig mere - både i folkeskolen og i den offentlige debat.
Lærere, pædagoger og forældre står ofte magtesløse, da de ikke har brugbare pædagogiske redskaber til at rumme disse børn inden forskolens normale rammer eller hjælpe dem til at løse deres problemer. Heller ikke det øgede fokus på inklusion hjælper tilsyneladende. Så hvad gør man?
På baggrund af mange års forskning og praktisk erfaring har den amerikanske psykolog Ross W. Greene udviklet en ny og anderledes pædagogiskmetode til at hjælpe disse børn.
´Samarbejdsbaseret Problemløsning´ kalder Greene sin model, hvis grundlag er, at børnenes adfærdsmæssige udfordringer skyldes, at de ikke mestrer en række kognitive færdigheder og sociale kompetencer. Ved at kortlægge disse manglende færdigheder og derefter målrettet enten lære børnene at mestre dem eller at kompensere for dem ændres disse børns adfærd i løbet af kort tidmærkbart i positiv retning.
Fortabt i skolen er en blanding af pædagogisk og psykologisk teori, hvor principperne i Samarbejdsbaseret Problemløsning forklares, og en lang række helt konkrete cases fra hverdagen på en almindeligfolkeskolen. Det gør den yderst anvendelig for såvel lærere og pædagoger som forældre.
Bogen er en revideret og opdateret udgave, hvor Ross W.Greene har indarbejdet de nyeste forskningsresultater og de mange tilbagemeldinger,han har fået fra lærere og forældre, som har arbejdet med metoden.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Fortabt i skolen: hvorfor det er så svært at hjælpe børn med adfærdsmæssige udfordringer, og hvordan vi kan gøre noget ved problemet

Fortabt i skolen: hvorfor det er så svært at hjælpe børn med adfærdsmæssige udfordringer, og hvordan vi kan gøre noget ved problemet