Fortabt og fundet: hjælp elever i vanskeligheder (og alle de andre, nu hvor du er i gang) Forstør
Kategorier / sektioner:

Fortabt og fundet: hjælp elever i vanskeligheder (og alle de andre, nu hvor du er i gang) (Bog, Paperback)

Af: Ross W. Greene

Forlag: Dafolo
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Serietitel: Inkluderende læringsfællesskaber
Sideantal: 178
Dato for udgivelse: 25-1-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
Oversætter: Sine Falk
ISBN-13: 9788771605280
Produkt type: Bog
Forord: Tine Basse Fisker, Mette Christensen Jensen
Originaltitel: Lost and found
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

414,85 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Hvis et barn ikke 'opfører sig ordentligt¨, er det, fordi der er noget, der forhindrer det i det. Hvis barnet kunne gøre det rigtige, ville det gøre det rigtige. Denne bog hjælper de voksne med at afdække de færdigheder, barnet mangler, og de forventninger, det ikke kan møde. Samtidig guider bogen de voksne til at tage barnets perspektiv alvorligt, når der skal findes løsninger.
Bogen giver dermed konkret hjælp til lærere, pædagoger, speciallærere, ressourcepersoner og andre, der gerne vil forstå og hjælpe elever i vanskeligheder på måder, som ikke indebærer konflikt og straf. Fokus er på at opbygge færdigheder og styrke relationer i et proaktivt samarbejde med det øvrige pædagogiske personale og ikke mindst barnet.
Bogen guider på en let tilgængelig måde læseren gennem den innovative, forskningsbaserede tilgang Samarbejdsbaseret og proaktiv problemløsning, så det bliver muligt skridt for skridt at implementere den i egen praksis.
'Med den samarbejdsbaserede og proaktive problemløsning inviterer vi børnene selv ind i løsningernes maskinrum, og effekten er oftest forbløffende. Når børnene får ejerskab over løsningerne og oplever, at de bliver taget alvorligt af en neutral, nysgerrig og åben voksen, bliver mange problematikker og vanskeligheder mødt og løst på en helt ny måde.' Fra bogens forord af Tine Basse Fisker og Mette Christensen Jensen 'Ross Greene præsenterer verden for et syn på barnet, som alle børn fortjener at blive mødt med, et sæt briller, alle børn fortjener at blive set med, og en hel palet af håndgribelige værktøjer.' Fra bogens epilog af Anne Hejgaard

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Fortabt og fundet: hjælp elever i vanskeligheder (og alle de andre, nu hvor du er i gang)

Fortabt og fundet: hjælp elever i vanskeligheder (og alle de andre, nu hvor du er i gang)