Nedsat pris! Fortæl: Introduktion til narrativt konsulentarbejde
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Fortæl: Introduktion til narrativt konsulentarbejde (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Allan Holmgren

Forlag: DISPUK's Forlag
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788799834037
Udgave: 1. (12-08-2019)
Oplag: 1. (12-08-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Paperback
Sideantal: 128
Originaltitel: Fortæl - Introduktion til narrativt konsulentarbejde
Omslagsgrafiker: Jesper Frederik Emil Hansen
Omslagsillustrator: Jesper Frederik Emil Hansen
Originalsprog: Dansk

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Vores organisationers problemer skal ikke løses med tal, de skal løses med ord. Og med denne bog bliver man som konsulent i stand til at skabe rummet for, at disse ord bliver til fortællinger. Vel at mærke fortællinger der formår at tage fat i de reelleproblemer og forløse dem. Befriende at den narrative praksis i bogen ikke præsenteres som et middel, et værktøj, men som en etisk måde at forholde sig til sin konsulentpraksis på. Det giver konsulentens arbejde dybde og gør det meningsfuldt.

Med et vanligt skarpt blik for det væsentlige peger Allan Holmgren usentimentalt, men dog med stor sensitivitet, på dér hvor skoen trykker. At han tør tage fat på dét, gør mig klogere som læser og mere tryg som konsulent ude i min praksis fremadrettet.

Bogens første del giver en overbevisende argumentation for, hvorfor den narrative konsulent er meget relevant i moderne organisationer, indeholder samtidig mange refleksioner som rækker ud over bogens faglige indhold, og blot gør dig klogeresom menneske.
2. del indeholder mange gode narrative metoder,som læseren kan plukke til sin konsulentpraksis eller blotsamtaler med venner og familie.

Kasper Warming, erhvervsfilosof og ledelseskonsulent


Mit møde med det narrative felt har stået som det mest meningsgivende i mit arbejde. Allans bog er en kærkommen bog. Den servereren tilgang til at arbejde med det væsentlige for mennesker i organisationer – historier, følelser og værdier. Områder, der særligt er brug for at tale om, når vi er i modgang. Alt for mange oplever idag mentale kriser. Der er mere end nogensinde behov for bogensnarrative metoder.

Lars Sommer Sundstrøm, Senior HR Partner, HR Partnere


En drøm av en bok for konsulenter; konkret hjelp til praksis og metoder, hele veien forankret i et rikt tilfang av filosofi, filosofiske betraktninger og etikk, ført i pennen på en frisk, humoristisk, vakker og til tider feiende frekk måte.

Tone Grøver, konsulent, terapeut og forfatter

Anmeldelser (0)