Fortællinger om stort og småt Forstør

Fortællinger om stort og småt (Bog, Hæftet)

Af: Werner Fischer-Nielsen

Forlag: Unitas
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 143
Dato for udgivelse: 16-2-2006
Udgivelse: 1. udgave, 2006.
ISBN-13: 9788775177301
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2006
Første udgivelsesår: 2006
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
29,00 kr
epub
60,70 kr

29,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

»Vi bærer alle sammen rundt på en mængde fortællinger og historier i vores erindring. Det kan være et eller andet, som vi har oplevet. Det kan være familiens fælles overlevering ... Det kan være en vits, som man tilfældigvis har hørt. Ikke mindst er det fortællingerne fra litteratur af mange slags, som vi læser eller stifter bekendtskab med på anden måde. Endelig er det den bibelske fortælling og de bibelske fortællinger. Fælles for dem alle er, at de har en pointe, som er værd at huske på. Ellers gjorde vi os ikke ulejlighed med at huske dem. Alle disse fortællinger danner baggrund for vores forestillings- og begrebsverden, og de former vores liv på mange planer« (Fra bogens forord).
Fortællinger om stort og småt rummer en række fortællinger og pointer fra hverdagen, litteraturen og Bibelen. Vitser, anekdoter, erindringer og værdifulde øjeblikke hentet fra bl.a. Kaj Munks, Jørgen Thorgaards, Victor Hugos og Astrid Lindgrens fortællinger mødes om stort og småt med Bibelens mange fortællinger. I Werner Fischer-Nielsen bog får de mange fortællinger lov at tale sammen og tage hinanden i hånden - til større forståelse af liv og kristendom, og til større forståelse af stort og småt.
Bogens 37 afsnit er inspirerende, underholdende og berigende læsning og er alle præget af forfatterens evne til og glæde over at fortælle. De bibelske tekster er hentet fra kirkeårets prædikentekster og inddelt, så der er læsestof til hele året.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Fortællinger om stort og småt

Fortællinger om stort og småt