Nedsat pris! Fortryllersken fra Firenze Forstør
Kategorier / sektioner:

Fortryllersken fra Firenze (Bog, Hæftet)

Af: Salman Rushdie

Forlag: Gyldendal
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 376
Dato for udgivelse: 30-4-2009
Udgivelse: 1. udgave, 2009.
Oversætter: Thomas Harder
ISBN-13: 9788702068795
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Sven Reiner Johansen
Originaltitel: The Enchantress of Florence
År for denne udgave: 2009
Første udgivelsesår: 2009
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 6

Mangler pt.

228,75 kr

-23.5%

Vejl. pris: 299,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Med sin tiende roman er Rushdie tilbage ved udgangspunktet, dér hvor fortælleglæden folder sig ud i hele sin pragt. Fortryllersken fra Firenze er ganske enkelt ´vintage Rushdie´.
En høj, lyshåret ung mand fra Europa -  han kalder sig Mogor dell´Amore, kærlighedsmogulen ankommer til den indiske stormogul kejser Akbars hof. Den mystiske fremmede fortæller en historie, som efterhånden kommer til at optage alle i den kejserlige stad: Han hævder, han er søn af en forsvunden mogulsk prinsesse, Qara Köz, søster til Akbars bedstefar, og en utrolig smuk kvinde, som besad såvel fortryllelsens kraft som kærlighedens magt. Prinsessen blev bortført af en usbekisk krigsherre og var siden hen elskerinde til den rige hærfører og lykkejæger Argalia fra Firenze. Da Argalia bringer prinsessen med hjem fra Indien, blev byens indbyggere fortryllet af hendes tilstedeværelse - med mange og farlige forviklinger til følge. Men er Mogors historie sand? Og hvis den er, hvad skete egentlig med den forsvundne prinsesse? Og hvis han er en løgner, må han så dø?
Fortryllersken fra Firenze  er en stor og generøs fortælling om mødet mellem Øst og Vest i 1500-tallet. En 1001 nats historie, hvor Rushdie bringer to verdener sammen, som viser sig at være forbløffende ens. Og han fortæller historien om en kvinde, som prøver at tage kontrol over sin skæbne i en verden styret af mænd.
»Qara Kös erobrer alt hun ønsker, men det har sin pris: frihed, men også evig eksil.- Det er en mesters hånd, dette uforklarlige, som giver denne bog trylleglans og styrke, humor og overraskelse, kraft, ja, hele sin pragt. Det er en vidunderlig fortælling fuld af galskab og trolddom.«
- Sunday Telegraph

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Fortryllersken fra Firenze

Fortryllersken fra Firenze