Fortsættes i næste nummer Forstør
Kategorier / sektioner:

Fortsættes i næste nummer (Bog, Hæftet)

Forlag: Aarhus Universitetsforlag (AAUF)
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Passage
Sideantal: 148
Dato for udgivelse: 3-7-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
Nr. i serien: Bind: 79,
Redaktion: Tore Rye Andersen, Simona Zetterberg Gjerlevsen, Sara Tanderup Linkis, Sarah Mygind
ISBN-13: 9788771845013
Produkt type: Bog
Bidragyder: Roger Hagedorn, Simona Zetterberg Gjerlevsen, Ulrik Lehrmann, Felix Kühn Paulsen, Pete Stein Larsen, Peter Ole Pedersen, Claus Toft-Nielsen, Rikke Toft Nørgård, Helle Kannik Haastrup, Sara Tanderup Linkis
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

3 - 8 hverdage

120,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Moderne mediekultur er i vid udstrækning serialiseret kultur. Serialisering – udgivelsen af fortællinger i mindre bidder – forbindes ofte med Viktoriatidens føljetonkultur eller med det 20. århundredes populærkultur, men i de seneste årtier er serieformatet blevet mere udbredt end nogensinde før. En stor andel af tidens fremherskende kulturprodukter, fra J. K. Rowlings Harry Potter-bøger, Karl Ove Knausgårds erindringsværk Min Kamp og Elena Ferrantes Napoli-romaner, over blockbusterfilm som Star Wars og kritikerroste tv-serier som Breaking Bad, til serielle computerspil og tegneserier samt nye digitalt distribuerede fænomener som podcastserien Serial og den norske web-serie Skam, trækker alle på forskellig vis på det serielle format.

I det aktuelle udgivelseslandskab er serialisering dermed så udbredt, at den på det nærmeste bliver usynlig, men med dette temanummer af Passage kaster vi nyt lys over fænomenet. Vi undersøger serialisering som en kulturel praksis, der bevæger sig på tværs af genrer, medier og historiske perioder, og som udvikler sig i et hidtil underbelyst krydsfelt mellem økonomiske, mediemæssige og kunstneriske hensyn.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Fortsættes i næste nummer

Fortsættes i næste nummer