Nedsat pris! Forvaltere af Alternative InvesteringsFonde (FAIF) Forstør
Kategorier / sektioner:

Forvaltere af Alternative InvesteringsFonde (FAIF) (Bog, Hardback)

Forlag: Karnov Group Denmark
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 338
Dato for udgivelse: 1-6-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Medforfattere: Martin Chr. Kruhl, Hanne S. Birkmose
ISBN-13: 9788761937018
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Forlaget skriver: Forventes at udkomme i uge 23

752,40 kr

-1%

Vejl. pris: 760,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Forvaltere af Alternative InvesteringsFonde (specialforeninger, hedgeforeninger, kapitalfonde m.v.)
Formålet med denne bog er at give en samlet og systematiseret fremstilling af den retlige regulering af forvaltere af alternative investeringsfonde (FAIF´er), herunder forvaltere af kapitalfonde (private equity), hedgefonde, visse ejendomsselskaber og forvaltere af en række kollektive investeringsordninger, der tidligere var omfattet af lov om investeringsforeninger m.v.
Grundlaget er det direktiv om forvaltere af alternative investeringsfonde, som EU-Kommissionen vedtog i juni 2009, og som havde til formål at harmonisere kravene til enheder, som beskæftiger sig med forvaltning og administration af alternative investeringsfonde for derved at styrke tilliden til de finansielle markeder. I Danmark trådte FAIF-loven i kraft i juni 2013.
Målgruppe:
Bogen retter sig mod alle med interesse for forvaltere af alternative investeringsfonde og det finansielle område, herunder såvel teoretikere som praktikere.
Om forfatterne:
Hanne S. Birkmose er cand.merc.(jur.), ph.d. Hun er ansat som lektor på Juridisk Institut, Aarhus Universitet, og har tidligere været ansat inden for den finansielle sektor. Hendes primære forskningsområder er selskabsret, corporate governance samt regulering af finansielle virksomheder. Hun har offentliggjort en række artikler inden for disse områder i såvel nationale som internationale tidsskrifter, ligesom hun underviser i selskabsret og regulering af finansielle virksomheder på Aarhus Universitet.
Martin Chr. Kruhl er advokat hos Lett Advokatfirma, ph.d., HD-R og adjungeret lektor ved Aarhus Universitet. Han arbejder primært med private equity, finansielle virksomheder og selskabsret samt rets- og voldgiftssager indenfor disse områder. Han underviser på Aarhus Universitet i fagene Virksomhedsoverdragelse samt Regulering af finansielle virksomheder, ligesom han løbende holder kurser indenfor selskabsret m.v.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Forvaltere af Alternative InvesteringsFonde (FAIF)

Forvaltere af Alternative InvesteringsFonde (FAIF)