Nedsat pris! Forvandlingen
Kategorier / sektioner:

Forvandlingen (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Søren Jessen

Forlag: Forlaget Fahrenheit
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771760545
Udgave: 1. (01-05-2017)
Oplag: 1. (01-05-2017)
Første udgivelsesår: 2017
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 128
Tegnet af: Søren Jessen
Originalsprog: Dansk

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

En ganske almindelig handelsrejsende, Gregor Samsa, vågner pludselig en morgen og finder sig forvandlet til et insekt.
Franz Kafkas ”Forvandlingen” (”Die Verwandlung”), skrevet i 1912, har utvivlsomt en af  litteraturhistoriens mest berømte indledninger. Og som i mange andre af Kafkas fortællinger slås tonen an for århundredets fortællinger – fiktive som nonfiktive - med temaer som fremmedgjorthed, den udsigtsløse kamp mod totalitærer autoriteter og udstødelsens mekanik
Forfatteren og illustratoren Søren Jessen har omdannet Kafkas fortælling til en fejende flot visuel graphic novel, der i en ekspressiv sort/hvid streg indfanger en stemning af klaustrofobi og fremmedgjorthed, ikke kun over sit liv og det omkringliggende samfund, men også familien på den anden side af døren, der følelsesmæssigt glider længere og længere bort fra hovedpersonen.
Søren Jessen har siden 1990 levet som fuldtidsforfatter og illustrator med mere end 50 bøger bag sig i alt fra børne- og ungdomsbøger til litteratur for voksne. For sin indsats har han blandt andet modtaget det treårige arbejdsstipendium fra Statens Kunstfond og Kulturministeriets Illustratorpris.
Franz Kafka har i hele Søren Jessens liv haft en central litterær betydning, og under arbejdet med ”Forvandlingen” udtalte han til Aarhus Stiftstidende, at ”Kafka arbejdede jo med præcis de samme ting som jeg: Menneskets mentale forviklinger og underlige selvopfattelser.”

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Forvandlingen

Forvandlingen