Nedsat pris! Fra Damgaard til Microsoft Forstør
Kategorier / sektioner:

Fra Damgaard til Microsoft (Bog, Indbundet)

Af: Hans Peter Bech

Forlag: TBK
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 544
Dato for udgivelse: 1-9-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
Redaktion: Annie Hagel
ISBN-13: 9788793116313
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Jesper Frederik Emil Hansen, Klahr - Omslagsillustrator: Blue Business
Forord: Preben Damgaard
Fotograf: Jens Honoré
Illustrationsangivelser: ill. med fotos
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Hæftet
154,25 kr
Bog
Indbundet
231,75 kr

231,75 kr

-22.5%

Vejl. pris: 299,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Preben og Erik Damgaard er bare 21 og 23 år, da de starter virksomheden Damgaard Data. Otte år senere omsætter de for 100 millioner kroner og har 100 medarbejdere. Alles øjne er rettet mod de to brødre. Kan de med Damgaard Data gøre Danmark til en af verdens førende it-nationer? IBM køber sig ind og lover at hjælpe med den globale ekspansion. Men intet går som planlagt.
”Fra Damgaard til Microsoft” afslører hele historien om en af Danmarks ubestridte erhvervssucceser – fra vugge til voksen. Den giver et kig ind bag scenen i en industri, der er komplet uforudsigelig, hvor strategier ikke nødvendigvis fører til succes. Men det er også en fortælling om mennesker, ambitioner og snarrådighed. Og om at gå benhårdt efter sin drøm og bygge en succesfuld virksomhed op fra bunden. De vilkår som Damgaard Data var oppe i mod, gælder i dag for alle virksomheder i alle brancher. Nu er der et navn for det: disruption. Firmaer, der ligner vindere i dag, udraderes i morgen i et samspil af egne fejl, den teknologiske udvikling og konkurrenternes nådesløse dolkestød. Damgaard Data kom helskindede igennem og endte med at blive købt for 11 milliarder. Hans Peter Bech’s bog forklarer hvordan.
"Forhåbentlig kan denne bog forhindre, at andre begår de samme fejl, som vi begik." - Preben Damgaard, Investor.
"En forrygende og overraskende historie om en af Danmarks mest succesfulde iværksættere." - Peter Warnøe, Investor og iværksætter.
”Fra Damgaard til Microsoft” bygger på over 200 timers interview med tidligere medarbejdere, partnere, kunder, leverandører, bestyrelsesmedlemmer m.fl. Forfatteren har gravet alt frem: børsprospekter, pressemeddelelser, personaleblade, brochurer, årsberetninger, forretningspræsentationer, notesbøger og andre interne dokumenter, som offentligheden aldrig har haft kendskab til.
"”Fra Damgaard til Microsoft” er en lærebog for alle, der beskæftiger sig med forretning og erhvervsliv." Ole Møller-JensenRegional - President, Danfoss.
Hans Peter Bech, cand.polit. (født 1951) har i mere end 30 år beskæftiget sig med afsætning for danske og udenlandske IT-virksomheder. Efter at have arbejdet for Damgaard Data i Tyskland, vendte han i 2001 tilbage til Danmark og stiftede konsulenthuset TBK Consult. Siden 2008 har han blogget om international forretningsudvikling.  I 2015 udgav han ”Building Successful Partner Channels”, som blev en internationale bestseller.
"Pligtlæsning for enhver iværksætter." - Toke Kruse, Investor & iværksætter.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Fra Damgaard til Microsoft

Fra Damgaard til Microsoft