Nedsat pris! Fra den fagre nye verden Forstør
Kategorier / sektioner:

Fra den fagre nye verden (Bog, Hæftet)

Af: Günter Wallraff

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 332
Dato for udgivelse: 15-6-2018
Udgivelse: 2. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788711904640
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Tysk
Udgave: 2
Oplag: 1

Forlaget skriver: Print On Demand - forvent længere leveringstid

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
260,95 kr
epub
131,10 kr

260,95 kr

-13%

Vejl. pris: 299,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

I bogens otte reportager giver Wallraff et rystende billede af et samfund, der mere og mere ligner den fagre, nye verden, Aldous Huxley beskriver i sin dystre fremtidsvision. Racisme, udbytning, medarbejdermobning og menneskeforagt viser sig at være en del af hverdagen for mange i et af verdens rigeste lande.

"... man må forklæde sig for at demaskere samfundet, må bedrage og forstille sig for at finde sandheden." Sådan siger Günter Wallraff i bogen På bunden, hvori han forklædt som tyrkisk gæstearbejder undersøger de forhold, man som fremmed arbejder og lever under i et rigt, vestligt land.

Nu er Wallraff tilbage med nye afsløringer af virkeligheden for samfundets mest udsatte. Forklædt som somalisk krigsflygtning oplever han at blive udelukket og stigmatiseret, og som hjemløs tilbringer han vinterens koldeste nat på gaden. Han lader sig også udnytte af de slavelignende forhold i et bageri, der leverer brød til discountkæden Lidl, og tager del i den systematiserede svindel med salg af lottokuponer via telefonen.

Günter Wallraff, årgang 1942, blev efter endt boghandleruddannelse tvangsrekrutteret til Den tyske Forbundshær. Efterfølgende arbejdede han i forskellige industrivirksomheder, og kunne på baggrund heraf offentliggøre reportagen Wir brauchen dich. Als Arbeiter in deutschen Industriebetrieben 1966.

En særlig stor opmærksomhed fik han i 1977 med bogen Der Aufmacher. Der Mann, der bei BILD Hans Esser war (på dansk Afsløringen - Manden der var Hans Esser på BILD, Informations Forlag 1977), som afdækker tabloidavisen BILDs metoder, mens bogen Ganz unten fra 1985 (på dansk På bunden, Fremad, 1986), hvor Wallraff i rollen som gæstearbejderen Ali undersøgte forholdene for løsarbejdere på det tyske arbejdsmarked, viste sig at have stor politisk gennemslagskraft.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Fra den fagre nye verden

Fra den fagre nye verden