Fra ensomhedens lønkammer Forstør
Kategorier / sektioner:

Fra ensomhedens lønkammer (Bog, Hæftet)

Af: Tommy Skoglund

Forlag: Silkefyret
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 108
Dato for udgivelse: 25-10-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788793717060
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Norsk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
166,50 kr
epub
67,40 kr

166,50 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

“I SØNDAGS DØDE FAR. Det giver mig arveretten til et ubrugeligt smålandbrug, som alt i alt kan siges at billedliggøre den tomhed, jeg nu sidder tilbage med; jeg ser ingen anden udvej end at flytte ind, i et forsøg på at fylde tomhed med tomhed …

” Fraensomhedens lønkammer" er beretningen om en enspænder halvvejs i livet,der siden teenageårene har nægtet at tale, efter han fik Bibelen og detdertilhørende fællesskab i gal hals. I en lang, indre monolog kommer vi tæt påen søns desperate forsøg på at finde sig tilrette i tilværelsen.

Tommy Skoglund (f. 1982 i Åsnes) debuterede 2009 med prosadigtsamlingen "Våknesom en del av naturen". 2014 udkom han som romanforfatter med “Fraensomhedens lønkammer”.  

“Tommy Skoglund har opnået det, han ønsker med sin roman; han får mine tanker til atvandre, kredse rundt, søge efter løsninger. Det er en bog, jeg aldrig bliverfærdig med.”, Britt-Ellen Negård, Glåmdalen   

Fra ensomhedens lønkammer" er beretningen om en enspænder halvvejs i livet, der siden teenageårene har nægtet at tale, efter han fik Bibelen og det dertilhørende fællesskab i gal hals. I en lang, indre monolog kommer vi tæt på en søns desperate forsøg på at finde sig tilrette i tilværelsen.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Fra ensomhedens lønkammer

Fra ensomhedens lønkammer