Nedsat pris! Fra Hobro til mangfoldigheden: en personlig og socialpædagogisk livshistorie med et anderledes liv i rygsækken Forstør
Kategorier / sektioner:

Fra Hobro til mangfoldigheden: en personlig og socialpædagogisk livshistorie med et anderledes liv i rygsækken (Bog, Paperback)

Af: J. Christian Borresen Hansen

Forlag: kahrius.dk
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 157
Dato for udgivelse: 4-9-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
ISBN-13: 9788771530957
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

182,70 kr

-13%

Vejl. pris: 210,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Min livshistorie tager sit udgangspunkt i Hobro. Da jeg var lille, skete der det tragiske, at min far døde, en hændelse, der løbende indgår som en rød tråd i historien, fordi dette i et vist omfang fik indflydelse på mit liv. Som en del af tilbageblikket på mit arbejdsliv får man samtidig et godt indtryk af den udvikling, der har været på området fra midt i 60´erne og frem til min pensionering. Mit privatliv følges kontinuerligt fra mine første år i Hobro og til nu, og der er historier om personer, situationer og begivenheder. Samtidig har jeg skrevet lidt om kultur, beliggenhed, landskaber og specielle kendetegn fra de steder, hvor jeg har boet og arbejdet, og ud over Hobro er der fortællinger fra steder som Ikast, Silkeborg, Viborg, Bjerringbro, Allingåbro, Skive, Himmerland og Stubbekøbing på Nordfalster. Endvidere indeholder historien forskellige oplevelser og hændelser fra min families liv gennem alle årene og frem til nu. I den sidste del af historien samler jeg op på det at være dreng uden en biologisk far, og jeg kommer med betragtninger om den udvikling, der lige nu er vedrørende drenges opvækst i familiekonstellationer uden en biologisk far.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Fra Hobro til mangfoldigheden: en personlig og socialpædagogisk livshistorie med et anderledes liv i rygsækken

Fra Hobro til mangfoldigheden: en personlig og socialpædagogisk livshistorie med et anderledes liv i rygsækken