Fra hus til hus: roman Forstør

Fra hus til hus: roman (Bog, Paperback)

Af: Kristín Marja Baldursdóttir

Forlag: Gyldendal
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Serietitel: Gyldendal paperback
Sideantal: 305
Dato for udgivelse: 1-5-2014
Udgivelse: 2. udgave, 2014.
Oversætter: Áslaug Th. Rögnvaldsdóttir
ISBN-13: 9788702162851
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsillustrator: Bettina Kjærulff-Schmidt
Originaltitel: Hús úr húsi
År for denne udgave: 2014
Originalsprog: Islandsk
Udgave: 2
Oplag: 3

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

129,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Dette er en genudgivelse i paperback. En underholdende roman om et opgør med det grå hverdagsliv og om den evindelige søgen efter kærlighed og lykke.
Kolfinna er flyttet hjem til sin mor igen efter et kuldsejlet parforhold. Der er stor arbejdsløshed på Island, og det eneste arbejde, hun kan få, er en rengøringstjans for en veninde, der skal på barsel, og som i årevis har arbejdet sort hos velstillede folk i Thingholt-kvarteret i Reykjavik. Nogle af dem har styr på orden og renlighed, andre bestemt ikke. Kolfinna går fra hus til hus og gør rent; flytter rundt på folks personlige ejendele og får et rigtig godt indblik i hvordan andre folk lever - operasangerinden, forskeren, advokaten og den kloge gamle kvinde Listalín, der giver Kolfinna opskriften på det smukke liv. Kolfinna er både sej og ikke tabt bag en vogn; hun bliver efterhånden klogere på sit eget liv samtidig med at hun bliver involveret i en række højst besynderlige begivenheder.
Fra hus til hus gnistrer af humor fra start til slut, og romanens fascinationskraft skyldes ikke mindst de fantastiske miljø- og personskildringer.
Det er Kristín Marja Baldursdóttirs anden roman. Hendes første roman, Mågelatter, blev fantastisk godt modtaget af læsere og anmeldere og er både blevet dramatiseret og filmatiseret. I 2004 og 2007 kom så den dramatiske skæbneberetning om en ung islandsk kvinde i begyndelsen af 1900-tallet, bestselleren Karitas I-II og tog romanlæsere over det meste af verden med storm.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Fra hus til hus: roman

Fra hus til hus: roman