Nedsat pris! Fra knallert til kørestol
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Fra knallert til kørestol (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Leif Møller Madsen

Forlag: Siesta
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 180
Dato for udgivelse: 14-12-2011
Udgivelse: 1. udgave, 2011.
Udgiver: Siesta
Redaktion: Stig Petersen
ISBN-13: 9788792539809
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Leif Møller Madsen kom alvorligt til skade i en knallertulykke i Århus for 50 år siden. Som 17 årig brækkede han halsen og blev afhængig af andre menneskers hjælp og en kørestol.
Leif Møller Madsens ulykke er et vidnesbyrd om, at livet kan ændres på et splitsekund. I bogen beskriver han sine tanker og omgivelsernes reaktion fra den dag, livet slog en kolbøtte. Bogen er en varm fortælling om medmenneskelighed, livsglæde og overlevelsesinstinkt. Den kan forhåbentlig være til gavn for mange skæbneramte og ikke mindst deres pårørende.
Selv reflekterer han over udviklingen sådan:
»I de seneste år har danskerne haft en tendens til at nærme sig amerikanske tilstande, hvor vi farer stressede rundt i vores egne små liv. Der er en tilbøjelighed til, at alt skal effektiviseres, og individualismens værste tilbøjeligheder fremelskes. Derudover er der en udpræget tendens til ikke at værne om de værdier, som generationerne før os har skabt.
Jeg kan ikke lade være med at stille spørgsmålstegn ved, om mit liv efter min ulykke havde formet sig ligeså godt, hvis ikke det var for det daværende samfunds næstekærlighed og engagement i samfundets svageste.
For at huske på disse altafgørende værdier har jeg i løbet af de sidste par år skildret mit liv gennem bogen Fra knallert til kørestol.
Med bogen forsøger jeg at beskrive datidens samfund, medmenneskers varme, en familie samt venners omsorg, altopofrende og frivilligt arbejdende mennesker og ikke mindst den gennemgribende proces, et menneske skal gennemgå, når livet pludselig ændres radikalt.
Jeg beskriver samtidig de mange skæve eksistenser, jeg møder på min vej gennem livet. For mig er disse personligheder vigtige, da vi kan lære meget af deres livsglæde og karisma.
Jeg er i dag en moden mand og ser nu tilbage på mit liv med glæde og taknemlighed samtidig med, at en lille del af mig også frygter fremtidens komme, hvis ikke vi har tid og vores hjerter med i alt det, vi gør. Med min bog mener jeg at kunne bidrage positivt til samfundet i form af lidt tid til eftertanke og væren i nuet.«

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Fra knallert til kørestol

Fra knallert til kørestol