Nedsat pris! Fra lige muligheder til ret og pligt: Socialdemokratiets integrationspolitik i den moderne velfærdsstats tidsalder Forstør
Kategorier / sektioner:

Fra lige muligheder til ret og pligt: Socialdemokratiets integrationspolitik i den moderne velfærdsstats tidsalder (Bog, Indbundet)

Af: Heidi Vad Jønsson

Forlag: Syddansk Universitetsforlags Ekspedition (SDUF)
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Serietitel: University of Southern Denmark Studies in History and Social Sciences
Sideantal: 271
Dato for udgivelse: 28-6-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
Nr. i serien: Bind: 560,
ISBN-13: 9788740830859
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: Illustreret
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

3 - 8 hverdage

259,25 kr

-13%

Vejl. pris: 298,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Udlændingepolitik har i årtier været et følsomt politisk tema, og de politiske partier har i flere omgange formuleret og genformuleret deres svar på skiftende perioders udlændingespørgsmål. Ikke mindst Socialdemokratiet har haft voldsomme interne diskussioner om udlændinge og integration.
Da indenrigsminister Thorkild Simonsen 26. juni 1998 fik vedtaget Danmarks første integrationslov, var der forud gået tre årtiers diskussioner, kampe og opgør mellem de politiske partier og internt i Socialdemokratiet. Med integrationsloven blev der udviklet en ny velfærdspolitik med egen lovgivning og logik, og i de følgende år blev udlændinge og integration det helt store valgtema i den valgkamp i 2001, som medførte, at Socialdemokratiet tabte regeringsmagten. Bogen følger den socialdemokratiske integrationspolitik fra gæstearbejderdebatten i 1960’erne over lokalpolitik i Ishøj og København, højspændte interne socialdemokratiske kampe både som oppositions- og regeringsparti samt integrationsloven og frem til i dag. Temaet har præget de sidste 20 års politik og ser ikke ud til at aftage i betydning. Integrationspolitikken er dermed en central del af de sidste 50 års Danmarkshistorie.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Fra lige muligheder til ret og pligt: Socialdemokratiets integrationspolitik i den moderne velfærdsstats tidsalder

Fra lige muligheder til ret og pligt: Socialdemokratiets integrationspolitik i den moderne velfærdsstats tidsalder