Nedsat pris! Fra lilleput til legende: Et kulturelt og holistisk perspektiv på fodboldens talentudvikling
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Fra lilleput til legende: Et kulturelt og holistisk perspektiv på fodboldens talentudvikling (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Kenneth Kristensen

Forlag: Forlaget Mellemgaard
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771909777
Udgave: 1. (14-05-2018)
Oplag: 1. (14-05-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 200
Omslagsgrafiker: Britt Dahl Jensen
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
151,00 kr
136,10 kr

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Et kulturelt og holistisk perspektiv på fodboldens talentudvikling. Denne bog er en unik guide til fodboldens talentudvikling. Unik fordi den udfordrer det biologiske paradigme, der hersker i dansk talentudvikling, hvor der hovedsageligt fokuseres på det fysiske. I stedet beskriver bogen, hvordan man kan skabe en innovativ talentudvikling ud fra et holistisk paradigme, hvor der altså både fokuseres på det fysiske, det mentale, det kulturelle og det miljømæssige.  

Bogen er udarbejdet ud fra cases i Brøndby IF’s Masterclass og på FC Midtjyllands talentakademi. Ligesom mange af teorierne er udviklet i samarbejde med tidligere professionelle fodboldspillere, fodboldeksperter og såvel fysiske som mentale trænere. I praksis kan bogen dermed give en forståelse af, hvordan man bliver unik som talentfuld fodboldspiller, og hvad man skal være opmærksom på i karrierens forskellige udviklingsfaser for at have en større chance for at få succes. Bogen fokuserer hovedsageligt på, hvordan mentalitet, miljø og kulturelle faktorer har betydning for ens udvikling, især i tiden fra U-19 til Superligaen og fra Superligaen til udlandskarrieren. Bogen kan både benyttes af fodboldtalenter, trænere og klubledere som en inspiration til, hvordan man med enkelte investeringer kan styrke både de enkelte talenter, men også klubben som helhed.  


Om forfatteren

Kenneth Kristensen (f. 1989) er uddannet kultursociolog og har en master i kultur og formidling fra Syddansk Universitet med et æresbevis i New Nordic Design Thinking and Research. Han har gennem uddannelsen arbejdet med forskellige projekter og cases, blandt andet hos Brøndby IF og FC Midtjylland, og har de sidste tre år arbejdet og forsket intensivt i kulturelle og miljømæssige forhold i fodboldens talentudvikling. Bogen her har derfor sit grundlag i sociologiske og kulturelle teorier, kombineret med praksis erfaring fra diverse trænere, psykologer, eksperter, forældre og spillere.

Anmeldelser (0)