Nedsat pris! Fra Limfjordsdreng til Headhunter Forstør
Kategorier / sektioner:

Fra Limfjordsdreng til Headhunter (Bog, Hæftet)

Af: Johannes Bredal

Forlag: Ådalen
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 195
Dato for udgivelse: 1. kvartal 2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
ISBN-13: 9788792819314
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. (nogle i farver)
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

5 - 10 hverdage

207,50 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

 Fra Limfjordsdreng til Headhunter handler om forfatterens liv fra fødselen i Struer i 1936, og til afslutning på en lang erhvervskarriere i 2006.
Bogen fortæller om Limfjordsbyen Struers tilblivelse fra ladeplads i midten af det 19. århundrede med 150 indbyggere til stationsby og købstad i 1917, og om drengeårene i Vestjylland som den tredjeældste i en børneflok på fire. Endvidere om soldatertiden i Padborglejren 1956-58. Herefter følger en turbulent ungdom i Padborg og Randers hvor Bredal arbejde med transport og spedition, indtil han kom til København i 1961, blev gift, og kom ind i cykelbranchen, hvor han var direktør i et datterselskab af SCO Cykler. Hans erhvervsmæssige løbebane skiftede herefter spor med en juridisk embedseksamen, og med ansættelser i Industrirådet og Dansk Arbejdsgiverforening, bl.a. som forstander for DA´s kursusejendom ´Egelund´ i Fredensborg. I 1984 kom Bredal ind i management konsulentverdenen, og det blev til 22 år i headhunterbranchen. Forfatteren fortæller om sine oplevelser i mange forskellige miljøer og brancher, herunder den internationale konsulentverden. Og om mange af de mennesker han har mødt på både bonede og ikke bonede gulve.
Bogen om limfjordsdrengen der blev headhunter kan, ud over fortællingen om forfatterens liv, ses som en broget række af tidsbilleder fra 70 års danmarkshistorie.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Fra Limfjordsdreng til Headhunter

Fra Limfjordsdreng til Headhunter