Fra OK til lækker: din stilnavigator Forstør
Kategorier / sektioner:

Fra OK til lækker: din stilnavigator (Bog, Indbundet)

Af: Tini Owild

Forlag: Tini Owild/Stylewise - i samarbejde med Schwarzkopf Professional
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 116
Dato for udgivelse: 1-1-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
Redaktion: Tine Knapp, Louise Ardenfelt Ravnild
ISBN-13: 9788799358908
Produkt type: Bog
Fotograf: Henrik Jauert, Michael Ulfeldt
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

5 - 10 hverdage

326,40 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Står du hver morgen og kigger fortvivlet ind i dit ellers propfyldte klædeskab, men har ikke noget at tage på? Vil du gerne være smart, men hverken ligne en teenager eller en overstylet husmor?
Er du i tvivl om, hvilken stil der lige er dig?
Og er du interesseret i at finde den, opbygge den optimale garderobe, undgå dyre fejlkøb – i det hele taget få at vide, hvor lidt der rent faktisk skal til for at gå fra ok til lækker?
Fra OK til lækker giver dig solide stilråd til at besvare disse spørgsmål – og samtidig en masse tips til, hvordan du med få ting kan skabe stor forandring i din eksisterende garderobe, være med på trenden uden at ligne en karikatur af Sarah Jessica Parker og kun købe tøj, der både glæder dig og klæder dig.
Den erfarne stylecoach Tini Owild løfter gennem seks stilsikre etaper sløret for sin hemmelighed bag at klæde kendte såvel som ukendte kunder på: stilkernerne.
De seks stilkerner (klassisk, rå, enkel, afslappet, boheme og feminin) er et powerfuldt stilværktøj – og afdækker du først din personlige kerne, har du et solidt fundament for at skabe et sikkert stiludtryk og udfolde dit fulde stilpotentiale. Pointen er at få dig og din personlighed frem i dit tøj, så du føler dig godt tilpas og udstråler det!
Tini Owild er en af Danmarks mest anerkendte stylister og stylecoacher blandt andet musikere, folketingsmedlemmer og erhvervsledere, ligesom hun ofte optræder som stilrådgiver på tv. I 2008 startede hun Danmarks første og eneste stylecoach-uddannelse, hvor hun på unik vis kombinerer redskaber fra stylinguniverset med værktøjer fra coachingverdenen.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Fra OK til lækker: din stilnavigator

Fra OK til lækker: din stilnavigator