Fra Skitse til Piece Forstør
Kategorier / sektioner:

Fra Skitse til Piece (Bog, Lærredsindbundet)

Af: Jens-Peter Brask

Forlag: Brask
Format: Lærredsindbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 172
Dato for udgivelse: 11-5-2019
Udgivelse: 2019.
Illustrator: Spine Studio
ISBN-13: 9788799737482
Produkt type: Bog
Forord: Jens-Peter Brask
Fotograf: Jens-Peter Brask
Illustrationsangivelser: ill.
Kommentator: Christian Langballe
År for denne udgave: 2019
Originalsprog: Dansk
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

277,50 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

I 1986 da jeg så filmen Wild Style, blev jeg øjeblikkeligt ramt af graffitien. Fra dengang til i dag, har jeg været imponeret over, og interesseret i, hvordan en skitse bliver omsat til et piece af grafittikunstnerne, der bruger tog og byen som deres lærred. 
Jeg har i min egenskab af kunstsamler gennem årene samlet mange – og forskellige – kunstværker og kunstneriske udtryk. Min kunstsamling er fortsat voksende og gør, at min kæreste kalder det en mani. Måske har hun ret, sandheden er i hvert fald, at jeg aldrig smider noget ud fra HQ Brask (mit kontor) og min samling. 
I min kunstsamling er der forskellige kategorier af værker, heriblandt graffiti dokumentation samt en samling af graffitikunstnernes skitser. 
I bogen er der pieces, der har et par måneder p. bagen til nogle, der er op til 20 år gamle. Formålet med bogen er at vise skitse og piece side om side og herved diversiteten i feltet og de kunstneriske talenter, der findes i graffitimilj.et. Nogle skrivere følger skitsen til punkt og prikke, mens andre laver skitsen hjemme, husker den i hovedet og efterlader den for ikke at bære muligt bevismateriale ved ulovlig graffiti. Andre igen freestyler, imens de maler og følger skitsen meget løst. Præsenteret her i bogen er utallige universer og tolkninger af skitser og pieces man kan fordybe og fortabe sig i. 
Der er ikke noget rigtigt eller forkert i graffitien, en rummelighed jeg sætter stor pris på, at formidle og hylde. Det vigtigste er det piece, skabt for enhver pris, der kommer ud i verden. Jeg er vild med graffiti og derfor denne bog om mit frirum og min kærlighed: Fra Skitse til Piece.
– Kurator Jens-Peter Brask, april 2019

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Fra Skitse til Piece

Fra Skitse til Piece

Måske kunne nedenstående have interesse

Klassisk musik for børn
Klassisk musik for børn

Afslappende klassisk musik for børn. Se vores udvalg i klassisk musik for børn