Fra Skitse til Piece
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Fra Skitse til Piece (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Jens-Peter Brask

Forlag: Jens-Peter Brask
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788799737482
Udgivelsesdato: 11-05-2019
Oplagsdato: 11-05-2019
Indbinding: Paperback
Sideantal: 172
Originaltitel: Fra Skitse til Piece
Forord af': Jens-Peter Brask
Kommenteret af: Christian Langballe
Illustrator: Spine Studio
Fotograf: Jens-Peter Brask
Originalsprog: Dansk

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

I 1986 da jeg så filmen Wild Style, blev jeg øjeblikkeligt ramt af graffitien. Fra dengang til i dag, har jeg været imponeret over, og interesseret i, hvordan en skitse bliver omsat til et piece af grafittikunstnerne, der bruger tog og byen som deres lærred. 


Jeg har i min egenskab af kunstsamler gennem årene samlet mange – og forskellige – kunstværker og kunstneriske udtryk. Min kunstsamling er fortsat voksende og gør, at min kæreste kalder det en mani. Måske har hun ret, sandheden er i hvert fald, at jeg aldrig smider noget ud fra HQ Brask (mit kontor) og min samling. 


I min kunstsamling er der forskellige kategorier af værker, heriblandt graffiti dokumentation samt en samling af graffitikunstnernes skitser. 


I bogen er der pieces, der har et par måneder p. bagen til nogle, der er op til 20 år gamle. Formålet med bogen er at vise skitse og piece side om side og herved diversiteten i feltet og de kunstneriske talenter, der findes i graffitimilj.et. Nogle skrivere følger skitsen til punkt og prikke, mens andre laver skitsen hjemme, husker den i hovedet og efterlader den for ikke at bære muligt bevismateriale ved ulovlig graffiti. Andre igen freestyler, imens de maler og følger skitsen meget løst. Præsenteret her i bogen er utallige universer og tolkninger af skitser og pieces man kan fordybe og fortabe sig i. 


Der er ikke noget rigtigt eller forkert i graffitien, en rummelighed jeg sætter stor pris p. at formidle og hylde. Det vigtigste er det piece, skabt for enhver pris, der kommer ud i verden. Jeg er vild med graffiti og derfor denne bog om mit frirum og min kærlighed: Fra Skitse til Piece.

– Kurator Jens-Peter Brask, april 2019

Måske kunne nedenstående have interesse

Klassisk musik for børn
Klassisk musik for børn

Afslappende klassisk musik for børn. Se vores udvalg i klassisk musik for børn

Anmeldelser (0)