Nedsat pris! Fra terapi til pædagogik: en brugsbog i narrativ praksis Forstør

Fra terapi til pædagogik: en brugsbog i narrativ praksis (Bog, Hæftet)

Forlag: Hans Reitzel
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 281
Dato for udgivelse: 20-9-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
Redaktion: Anette Holmgren
Medforfattere: Allan Holmgren, Anette Holmgren, Anne Kaaber, Bente Marie Larsen, Camilla Weber Schjørring, Helle Lund, Jacob Folke Rasmussen, Julie Rysgaard Tamakloe, Lone Kaae, Magnus Julius Brammer, Margit Novland, Martin Nevers, Mette Bertelsen, Mette Marie Rasmussen
ISBN-13: 9788741253817
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 4

2 - 5 hverdage

295,80 kr

-13%

Vejl. pris: 340,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Pædagogikken i Danmark har i en årrække været inspireret af begrebet anerkendende pædagogik, der primært bygger på systemteori og kommunikationsteori. I en narrativ tradition er fokus derimod rettet mod skabelse og genskabelse af identitet i fortællingerne hos den enkelte person og de relationer, personen indgår i.
Narrativ pædagogik - i arbejdet med udsatte børn, unge og familier beskriver, hvordan narrativ pædagogik kan praktiseres i forskellige professionelle sammenhænge, også uden for terapirummet.
Bogen indeholder bidrag fra professionelle, der arbejder med narrativ pædagogik i hverdagen, bl.a. på et kvindekrisecenter, en heldagsskole, et behandlingshjem og blandt unge med en psykiatrisk diagnose. Bogen indeholder desuden mere generelle beskrivelser af, hvordan narrative metoder kan inddrages i pædagogisk arbejde, herunder en indføring i teoretisk og metodisk narrativt arbejde.
Bogen er redigeret af Anette Holmgren, leder af Center for narrativ terapi. Den henvender sig til en bred kreds af professionelle inden for bl.a. behandling, rådgivning, coaching, sygepleje, specialpædagogik og undervisning.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Fra terapi til pædagogik: en brugsbog i narrativ praksis

Fra terapi til pædagogik: en brugsbog i narrativ praksis

Kunder, der købte denne vare, købte også