Nedsat pris! fra TRAUME til RECOVERY
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

fra TRAUME til RECOVERY (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Mette Bang

Forlag: FORLAGET BRINCH
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788799725205
Udgave: 1. (28-03-2014)
Oplag: 1. (28-03-2014)
Første udgivelsesår: 2014
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 240
Originalsprog: Dansk

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Bogen henvender sig til de personer, der udviser symptomer på psykisk sårbarhed, til deres pårørende og til fagpersoner, der arbejder med recovery-processer.

Gennem hele bogen tager jeg udgangspunkt i det hele menneske, og jeg har sammen med de unge og voksne, der skriver heri, opnået de resultater I kan læse om, gennem mine erfaringsbaserede metoder.Jeg arbejder bl.a. med visualiseringer og et af de billeder, der ofte arbejdes med, er illustreret på forsiden af denne bog. Gennem en terapi-session vil du arbejde med din proces fra traume til recovery som følgende:”

Forestil dig en kommode med 10 skuffer.  Nogle af skufferne er lukkede, andre er helt - eller delvist åbne. Det visuelle billede er DIG og samtidig med det, et billede på dit indre kaos. Dette er kommoden med de røde skuffer.

Gennem vores samarbejde i terapi-sessionerne, får du kigget i og sorteret i hver enkelt skuffe. Efterfølgende vil dit indre billede på en kommode med 10 skuffer være den blå kommode, når du som person har gennemgået din recovery-proces, og du har nu fået orden på dit indre kaos."

Din personlige indre proces går fra traume til recovery!

Anmeldelser (0)