Français Formidable -7, Cahier
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Français Formidable -7, Cahier (Bog, Hæftet, Fransk)

Af: Isabelle Salve Nielsen

Forlag: Alinea
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Fransk
ISBN-13: 9788723516541
Udgave: 1. (18-11-2016)
Oplag: 4. (26-09-2019)
Første udgivelsesår: 2016
Serie: Français Formidable
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 48
Originalsprog: Fransk

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Elevmaterialet til 7. klasse består af en flergangsbog og et engangshæfte, som tilgodeser både det mundtlige og skriftlige arbejde.
Cahier indeholder en række skriftlige opgaver, som gør det muligt for eleverne at arbejde med sprogligt fokus i en funktionel sammenhæng. Opgaverne tager udgangspunkt i teksteksempler fra elevbogen, og eleverne repeterer, reorganiserer og genanvender ord og sætninger i nye sammenhænge. De grammatiske temaer introduceres i samspil med indholdet i elevbogen. Det betyder, at eleverne kan arbejde med samme område ad flere omgange med variation i opgavetyperne.
Materialet giver eleverne mulighed for selvstændigt at reflektere over sproglige sammenhænge og selvstændigt formulere regler for brugen af fx adjektiver og verber. Hvert kapitel afsluttes med en kort oversigt over det enkelte kapitels målsætning.
Har du bog, har du web!
Med bogen følger adgang til hjemmesiden francaisformidable.dk. Her findes der lydindtalinger, kopiark med kort til blandt andet Quiz og byt, interaktive spil og links til sange, videoer og supplerende opgaver. På hjemmesiden ligger der også læringsmål og eksempler på tegn på læring.

Anmeldelser (0)