Nedsat pris! Frank vender hjem
Kategorier / sektioner:

Frank vender hjem (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Kristian Bang Foss

Forlag: Gyldendal
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788702281316
Udgave: 1. (06-09-2019)
Oplag: 3. (24-09-2019)
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 380
Omslagsgrafiker: Leo Scherfig MDD Grafisk Design
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver

Status: Mangler pt. fra forlaget. Leveringstid ukendt.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Frank er vokset op i Hvidovre, moren var kontordame og faren den sørgelige skikkelse Rock Tage, som hver aften tog ind til Strøget med sin guitar for at få kylet mønter efter sig. Her levede han og døde – en hemmelighed, som Frank stadig bærer på.

Frank forelsker sig i Thea, som er yngste generation i den stenrige Holmberg-familie – datter af champagnesocialisten André og den feterede tv-personlighed Ingelise. Til familiefrokosterne i sommerhuset i Skagen er der plads til alle, som de siger, men Frank har en nagende følelse af ikke at høre til, at der er sket en fejl, og at han snart vil blive afsløret som bedrager. En dag forsvinder han under mystiske omstændigheder, og da han vender hjem, er det med en historie, der er meget svær at tro på.

Frank vender hjem er en fortælling om mennesker, der kæmper for at finde sig en plads i livet – en sjov og kulsort roman, der tegner et portræt af to vidt forskellige familier i et dansk klassesamfund, hvor nogle flyder ovenpå som korkpropper, mens andre går til bunds.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Frank vender hjem

Frank vender hjem